|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
prośba o pomoc-szukam kremu
cześć wszystkim,mam problem ze skórą,pryszcze,zaskórniki itp i szukam odpowiedniego kremu,w zasadzie to już znalazłam
http://mediweb.pl/sklep/product_info...oducts_id/1478 ale strasznie drogi,i stąd pytanie,czy jest na naszym rynku polski odpowiednik tego kosmetyku ,troche tańszy i z podobnym składem( na tym to ja wogóle sie nie znam)?
Wróbelek to mała ptaszyna, Wrobelek istota niewielka, On brzydką stonogę pochłania, Lecz nikt nie pokochał wróbelka, Więc wołam: Dlaczego nikt nie pamięta, Że wróbelek do druh nasz szczery Kochajcie wróbelka dziewczęta, Kochajcie do jasnej cholery... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: prośba o pomoc-szukam kremu
Działanie antytrądzikowe mają: Diacneal Avene czy też Lysanel SVR, ale oba też kosztują w tych granicasch (Lysanel nieco mniej).
Czasem jednak warto wysupłać 20, 30zł więcej i kupić coś co zadziała ![]()
Psy mają właścicieli - koty mają służących ![]() Edytowane przez Emilia1 Czas edycji: 2006-11-14 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prośba o pomoc-szukam kremu
jesli chcesz sie pozbyc ich szybciej polecam wizyte u dermatologa , differin czy isotrex sa bardzo skuteczne, jesli hcodzi o grudki , pamietaj ze w przypadku ropnych pryszczy potrzeba dermatologa juz w ogole , kwasy BHA rozjasniaja i pomocne sa tez przy zaskornikach. diacneal jak najbardziej to retinaldehyd z kwasami AHA 6% , mozesz go polaczyc z kwasami BHA effaklar k , oczywsice w dobrym odstepie i kremem z filtrem na dzien
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=106332 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.