|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Prośba do Wizażanek mających dzieci w gimnazjum lub samych gimnazjalistekWitam, moja prośba jest nietypowa, ale tonący brzytwy się chwyta. Jutro w ramach praktyk pedagogicznych prowadzę lekcję języka niemieckiego w gimnazjum. Z tymże nie mogę się dobrze przygotować, gdyż nigdzie nie mogę znaleźć podręcznika, z którego mam zrealizować tematy ![]() Może któraś z Was ma dostęp zarówno do skanera i książki (i miło by było gdyby także i ćwiczeń) Team Deutsch do klasy pierwszej i drugiej gimnazjum. Potrzebne są mi oba. To zaledwie 2-4 strony (podałabym konkretne numery), ale są mi niezbędne. Ma któraś z Was, Wizażanki? I mogłaby mi zeskanować i przesłać na e-mail? Proszę o kontakt, z góry dziękuję za pomoc ![]() I z góry przepraszam, jeśli niewłaściwie umieściłam wątek, ale żadne z podforów mi nie pasowało dostatecznie. Nikt nie ma ![]()
Dziewczyna, u której szybko poszło ![]() 26.07.2016 zaręczyny ![]() 17.06.2017 ślub ![]() Edytowane przez Laurieen Czas edycji: 2010-03-03 o 15:21 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prośba do Wizażanek mających dzieci w gimnazjum lub samych gimnazjalistek
ja mam książkę : ,, Aha Neu'' Anna Potapowicz, Krzysztof Tkaczyk (autorzy) jest to książka z ćwiczeniami (znj. się z tyłu) książka dla początkujących, dla gimnazjum. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Ci natilkr, ale niestety tej książki nie potrzebuję. Niemniej dzięki za chęć pomocy.
Ma ktoś Team Deutsch? Bardzo proszę...
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nie, ja miałam Tehmena.
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ja mam Was ist los? Wiec niestety tez nie pomoge
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
może napisz na jakimś forum/stronie miasta w którym będa praktyki ? tam prędzej trafisz konkretną książke o ile taka strona istnieje
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.