|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
***Szukam kosmetyków, głównie Avon-na wymianę mam NOWE korale i kolczyki***
Wątek nieaktualny
Edytowane przez d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab Czas edycji: 2007-01-04 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: ***Szukam kosmetyków, głównie Avon-na wymianę mam NOWE korale i kolczyki***
jestem bardzo zainteresowana Twoją bizuterią. nie mam niestety nic z tego co wymieniłaś, ale zerknij prosze do mojego wątku, moze cos Ci sie spodoba?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: ***Szukam kosmetyków, głównie Avon-na wymianę mam NOWE korale i kolczyki***
Bardzo podobają mi się kolczyki "Madras", może wybierzesz coś u mnie w wątku? Z Avonu nie mam żadnej poszukiwanej przez Ciebie rzeczy, ale mam srebrny eyeliner, maseczki Planet Spa i dużo kosmetyków innych firm
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej!!!
znajdziesz cos u mnie za to?: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1164726482 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1164727069 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1164726482 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1164726482
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Za Forest coś znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuja kolczyki lub bransoletka Ariel. Sprayu Kokos i Papaja zostalo mi ok. 60 ml i mam jeszcze balsam z tej samej linii, zostalo go ok. 50 ml. Nie sa nowe, ale swieze.
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
To dobrze sie sklada
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuje 1 i 3 ale mialabym tylko kolorowke nowa lub cos innego ale nie z Avonu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Interesują mnie też książki (Kafka, Rilke, Cortazar, Winterson, Woolf, Vonneguth itp.), książki z dziedziny psychologii, gazety kobiece w języku angielskim... Jeśli chodzi o kosmetyki, to uwielbiam "smakowite" balsamy, peelingi i żele pod prysznic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Skrobnelam na priv.
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 79 pkt / 99% pozyt.
|
niestety kotuś z biżu nic, a może masz jakieś ciuszki bądź kosmetyki? Przepraszma ze tak długo, zagubiłam Twoją wiadomość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
u ciebie podoba mi sie "Saints" kolczyki i "Cherry". Ty chciałabys wszystko to co napisalas mi na watku za jedna pare?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;3176235]Nie, no coś Ty Kolczyki są co prawda ze srebra (próba 930), ale jedna para to stanowczo za mało... Pasowałaby Ci wymiana te dwie pary "Saints" i "Cherry" za rzeczy, które mi się spodobały?[/quote]
ja raczej myslalam zeby jakby co brac od ciebie tylko jedna pare...ale niestety osoba ktorej chcialam je podarowac nie chce kolczykow...ale tez dwie pary kolczykow za tyle rzeczy ktore u mnie chcialas to o wiele! za duzo... pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.