|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Manicure hybrydowy - zestaw na początek
Witajcie,
chciałabym zacząć robić sobie hybrydę w domu. Przeczytałam sporo wątków na forum,jednak wciąż mam mętlik w głowie i nie wiem jaką firmę wybrać. Chciałabym aby były to lakiery z nie za wysokiej półki cenowej, ale stosunkowo dobrej jakości (nie chcę kupować tandetnych zestawów z allegro). Ważne, aby dobrze odmaczały się w acetonie (aby nie trzeba było ich piłować przypadkiem) i nie przysparzały początkującej osobie problemów. Jeśli miałyby jeszcze do tego pojemność 5-8 ml to już by była w ogóle rewelacja. Czy mogłybyście mi powiedzieć na jaką firmę się zdecydować? Wyczytałam, że Tifton, Cosmetics Zone, Indigo są dosyć dobre. Czy uważacie, że na początek do nauki będą ok? Czy może lepiej coś innego? Jaką bazę i top dobrać do tego, z tej samej firmy czy nie? z góry dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Manicure hybrydowy - zestaw na początek
Ja sobie na początek kupiłam zestaw z Cz i póki co jestem zadowolona, ale bazę tak jak dziewczyny polecały w innym wątku mam z gelish, a top eco
![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.