|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Gwen Stefani
Witam!
![]() Jakiego podkładu/pudru użyto do uzyskania efektu widocznego na klipie? Zapewne jest to zasługa obróbki komputerowej, ale za pomocą jakich kosmetyków mogę uzyskać dany efekt? Strasznie podoba mi się cera/makijaż Gwen w tym klipie. ![]() Pozdrawiam Dodaję link do klipu: http://youtube.com/watch?v=uIvNB3WnvFs |
|
|
|
|
#2 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gwen Stefani
Cytat:
![]() Tez mi sie marzy taka cera...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
No pewnie, ze obrobka komputerowa
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
szczerze to wydaje mi się że w tv to wyglada ślicznie ale na żywo pewnie nie jest tak "naturalnie" ale to tylko moje skromne zdanie
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Nie zaprzeczam, że głównie jest to robota komputera.
To może chociaż polecicie mi fluid, tudzież podkła rozświetlający, który według Was jest dobry i trwały? Jaki to kolor podkładu u Gwen? 100? ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
hejka ostatnio udalo wydaje mi sie uzyskac podobny efekt bynajmniej tak mysle patrzac na ten teledysk,a mianowicie za pomoca takich kosmetykow jak:make-up kryjacy soraya(odcien 01 jasny bez)oraz pudru golden glow wibo jest taki lekko rozswietlajacy,wiec nadrabia za podklad
baardzo fajny efekt co do trwalosci to ja nie narzekam,a cena jest bardzo przystepna pozdrawiam
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Pobuszuj na MM, wielu dziewczynom udaje się osiągnąć śliczne rozświetlenie twarzy, a przy każdym makijażu masz podaną listę kosmetyków.
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.

Strasznie podoba mi się cera/makijaż Gwen w tym klipie. 

baardzo fajny efekt co do trwalosci to ja nie narzekam,a cena jest bardzo przystepna