|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
dekoracja studniowki! motyw Tanca!
dziewczyny macie glowy palne pomyslow i komputery pelne swietnych zdjec! robie dekoracje studniowki i brak mi juz inspiracji co zrobic na scienach! beda pary taneczne ale o jeszcze sufit caly balonami wylozony! help ! mam pustke w glowie!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Re: dekoracja studniowki! motyw Tanca!
w mojej szkole był zwyczaj, ze co roku dekoracja studniówkowa była pt" ........". U mnie byly Hawaje
![]() U mojej siostry był: "Strych", sały stare łóżka, zegary, wieszaki, ciuchy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
tylko ja robie temat "Tańca" mam juz pary taneczne roznych stylow ale nie mam pojecia co wsadzic pomiedzy!!!by na scianach pusto nie bylo! help!!!!mam w tej chwili pusta glowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Strasznie fajny motyw, ale bardzo trudny do uchwycenia na ścianach, bo taniec to przede wszystkim ruch.
Może coś, co absolutnie kojarzy się z tańcem. Moje typy to: 1. Muzyka - instrumenty i sprzęty grające charakterystyczne dla tych różnych typów tańca. Jakieś gramofony, płyty, gitary, bębny, perkusje. 2. Oświetlenie - na pokazach tańca gry światła też nie brakuje, więc możesz wstawić jakieś relkektory i upozorować ten blask konfetti, sreberkiem, folią, lampkami itp. 3. Buty - eleganckie, pełne blasku, wyraziste. Same takie buty, odpowiednio ustawione, dają wrażenie wystukiwania kroków. 4. Wrażenie nieustającego ruchu, wirowania - odzwierciedlane poprzez rozmyte kontury całej scenerii, czyli wszystkiego poza tancerzami. Do tego na przykład powtarzające się lub tylko nieznacznie zmieniające się motywy wokół ścian sali, dające wrażenie ciągłego obracania się w jednym miejscu. Ale fajna praca Cię czeka. Bardzo lubię takie twórcze wyzwania. Powodzenia!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
wlasnie tez myslalam o butach i chyba tak zrobie , jest ogromny problem z pieniazkami wiec napewno nie moge zrobic wszystkiego cio bym chciala , mamy robione pary taneczne, wiec chyba dorobie buty albo plyty czy gramofony, myslalam tez o tyby pary te "wsadzic" pomiedzy takie szarfy jak na zdjeciu tylko u mnie nie bedzie swiatelek niestety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ten pomysł z szarfami jest bardzo fajny. Mogłyby być bardziej pozakręcane niż na zdjęciu, takie lejące i wijące się między tymi butami. To też dawałoby wrażenie ruchu.
A więc trzymam kciuki za pierwsze poważne przędsięwzięcie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
szarfy beda napewno z bibuły bo kasy brak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma to jak klasyczna czerń, ale mogą też być sprofanowane fluoryzującym sprayem itp. winyle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: dekoracja studniowki! motyw Tanca!
[1=1d36bece409c03b7a589597 7e3eaa07c69f6d3f6_6423717 1b1711;230730]w mojej szkole był zwyczaj, ze co roku dekoracja studniówkowa była pt" ........". U mnie byly Hawaje
![]() U mojej siostry był: "Strych", sały stare łóżka, zegary, wieszaki, ciuchy... ![]() A wiesz może skąd wzięli te sznury kwiatów i za ile ? ![]()
"...Czy Ty wiesz co powiedziałabym mu jako pierwsze?! Powiedziałabym mu, że najbardziej żałuje tych wszystkich grzechów, których nie zdążyłam z nim popełnić..." Panna niezależna, świadoma swego piękna >!< ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.