|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Shisedo Zen Czy Max Mara Le Parfum?
WITAM
Drogie wizażanki podpowiedzcie.. Jestem zauroczona Shiseido Zen (tym nowym), własnie kończę pierwszy flakonik. Zastanawiam się czy kupić go ponownie, czy może Max Mara - Le Parfum... a może macie inne ciekawe propozycje? Pomóżcie... żadne Escady nie wchodzą w grę!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Shisedo Zen Czy Max Mara Le Parfum?
Dla odmiany Le Parfum.Z innych mozna powybierać cos z L'Artisan Parfumeur.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() *Żeby nie było - UWIELBIAM!
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Black Cashmere jest boski...Ale dla mnie to nie Koszmar tylko jednak ten Kaszmir. Zapach jest kaszmirowo miękki!Autorko topiku - polecam Max Marę! A jakie perfumy preferujesz? Może doradzimy Ci coś jeszcze?
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
ja od trzech dni jestem szczesliwa posiadaczka Maxa Mary i po prostu je uwielbiam. Nie jest to moze zapach z fajerwerkami, ale dlatego wlasnie nosi sie go tak dobrze. Lezy jak ulal i idealnie pasuje na "normalne okazje". Cieply, miekki i z klasa.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
A ja głosuję na Zen
Długo omijałam go w perfumeriach myśląc, że będzie kolejnym banałem (sądząc po nutach-na to się zanosiło) a tu taka miła niespodzianka Zapach piękny.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam:
Masaki/Masaki, LaCoste - Pour Femme, Calvin Klein - Truth, Lanvin - Eclat D'Arpege, Chanel - Chance eau fraiche, Dior - Pure Poison chociaż z nim to tak różnie Gucci by Gucci więc proszę doradzcie mi... shiseido miałam, chociaż już za nim tęsknię..., Sama nie wiem , co jest "lepsze". ;( |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.

Drogie wizażanki podpowiedzcie.. Jestem zauroczona Shiseido Zen (tym nowym), własnie kończę pierwszy flakonik. Zastanawiam się czy kupić go ponownie, czy może Max Mara - Le Parfum... a może macie inne ciekawe propozycje? Pomóżcie...
żadne Escady nie wchodzą w grę!

Zapach piękny.