|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Katowice - drukarnia, praca dyplmowa
Cześć dziewczyny!
Czy któraś z mieszkanek Śląska zna może jakąś drukarnie, która jest czynna w niedziele? Będę bardzo wdzięczna za informacje ![]() Pozdrawiam Edytowane przez tyszka_ Czas edycji: 2011-10-29 o 16:28 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Katowice - drukarnia, praca dyplmowa
Nie wiem jak pilna jest Twoja sprawa i czy w grę wchodzą wycieczki poza Katowice
- w każdym razie polecam drukarnię CENTERDRUK w Rybniku na ul. Rudzkiej. Czynne zarówno w soboty jak i w niedziele od 9-14.
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ |
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
A ja polecam sprawdzenie kafejek internetowych, wiele z nich prowadzi również druk i oprawę prac
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() W Kato jest miliard takich punktów, ale ja potrzebuje na jutro rano jedną kopie pracy. Sierota jestem i zapomniałam, ze w niedziele to większość punktów pozamykane ma. Znalazłam jednak na AWFie jedną na 100% czynną wiec tam pojadę.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.