![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przyjemność dla partnera
Hey
Mam problem jestem z chłopakiem od pół roku i chciałabym się dowiedzieć jak mogę jemu sprawić przyjemność ? Czy jest jakieś miejsce po którym można go całować czy na przykład dotykać, masować albo jeszcze coś innego, tak aby mu to sprawiło chociaż odrobinę przyjemności. ? Mam obawy, że może mu się znudzić samo że się tak wyrażę "zajmowanie się" mną chce aby i on czerpał większą przyjemność z naszego związku. Wiem że sprawia mu przyjemność gdy go dotykam po udach, torsie czy całowanie, ale czy jest jeszcze jakaś możliwość by go zadowolić. Wstydzę się go zapytać czego pragnie, albo co by chciał abym zrobiła dla niego (wiecie w jakim sensie), a swoją drogą wiem, że by mi do końca szczerze nie odpowiedział, bo nie chce na mnie nalegać on chce żebym robiła sama z siebie coś dla niego tylko, że on nie chce mi ułatwić nawet jak go zapewniam, że chce sprawić mu przyjemność. Pomóżcie proszę... Nie jestem pewna czy założono już podobny wątek, ale jeśli tak to przepraszam za powtórzenie.
![]() |
#2 | |
Copyraptor
|
Dot.: Przyjemność dla partnera
Cytat:
Penis. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Klik
Proszę, na rysunku masz przedstawione dotykanie których miejsc u faceta sprawia mu przyjemność. Mój TŻ bardzo lubi jak go całuje i delikatnie muskam po szyjce ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- ale każdy lubi co innego, próbuj , próbuj i jeszcze raz próbuj ! Twój TŻ sam Ci okaże co bardziej mu sie podoba a co nie. Musisz sama to tego dojść, my możemy Ci jedynie podpowiedzieć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To jego powinnaś zapytać, co lubi, każdy jest inny i każdy lubi, co innego, nie ma na to reguły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Zależy na jakim etapie związku jesteście. Jeżeli nie uprawiacie jeszcze seksu to może małe przyjemności ustami?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Tż uwielbia jak się go drapie po plecach. Mógłby tak godzinami leżeć i byc drapanym.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
krotko acz treściwie
![]() a tak serio to z nim pogadaj i tyle. skoro nie wstydzisz sie z nim piescic to tym bardziej nie powinnas miec problemow z rozmowa
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to tak na całej długości i szerokości;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
in love with life
|
Moj tez hehe
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
chyba jednak są wyjątki ^^
Mój ex tego nie lubił;p tzn jak mu tak robiłam był calkowicie neutralny;| ale on w ogóle był dziwny...;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Co mój lubi ;]
Całowanie, lizanie, szczypanie, gryzienie (oczywiście delikatne) w szyję i uszy ^^ drapanie pod bródką, drapanie łopatek i wewnętrznej strony rąk. Ale tak ogólnie to zazwyczaj pytam na co ma ochotę, więc Ty też nie powinnaś się wstydzić, w końcu to Twój chłopak i pytać, to nic strasznego ^^ A dlaczego on nie miałby szczerze odpowiadać? Przecież sama wykazałabyś wtedy inicjatywę, że "coś" chcesz zrobić ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Copyraptor
|
Bo mnie to wygląda na prowokację ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Nie wiem w którym miejscu to ma być prowokacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
u mojego są to np. stopy, odpływa gdy masuje mu stopy, również szyja, delikatne muśnięcia szyjki i jest cały mój
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
dzięki wielkie za pomoc
każda rada jest bardzo pomocna ; )
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie odkryję ameryki jak powiem, że najczulszy i najwrażliwszy na dotyk jest penis. Jednak warto także sprawdzić uszy, szyje, sutki, brzuch i podbrzusze, głaskać lizać delikatnie drapać. Sama zauważysz kiedy u przyjemnie i co lubi. Próbując wielu rzeczy. Bo nikt Ci gotowej recepty nie da bo nie ma czegoś takiego. Każdy jest indywidualnością.
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
A może zrób dla niego miły wieczór z masażem? Każ położyć mu się na brzuch i masuj jego kark, plecy. 99% ludzi lubi taki delikatny masaż. Kiedy się zrelaksuje zjedź trochę niżej i pomasuj mu pośladki, uda. Potem każ położyć się na plecy i po dotykaj go po torsie, brzuchu, wycałuj jego ciało i wtedy skup się na dolnych partiach jego ciała jeżeli jesteście na tym etapie znajomości. Myślę, że chłopak będzie zadowolony. Miłej zabawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Mój eks bardzio lubił dotykanie i drapanie go po plecach. Obecny lubi całowanie go po szyi (i to nie jakieś tam delikatne muskanie :P). No i każdy facet przepada za oralem xD
Fajnym pomysłem jest rozebranie faceta do bielizny (a jeszcze lepiej ściągnąć mu majtki ![]() Edytowane przez 8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 Czas edycji: 2009-06-18 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
bardzo wrazliwy jest na pocałunki meski brzuszek,masowanie muskanie ustami sprawi mu niesamowita przyjemnosc,,,zobaczysz sama
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
wanessa - wszystko zależy od faceta. Mój dostaje ataku śmiechu po całowaniu go w brzuch xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;12830223]wanessa - wszystko zależy od faceta. Mój dostaje ataku śmiechu po całowaniu go w brzuch xD[/QUOTE]
mój tez ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Asienka187 - Nie wiem jak Ty, ale ja uwielbiam dręczyć mojego faceta dając mu znienacka buziaki w brzuchol
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Pieścicie się a nie potraficie szczerze rozmawiać o seksie, swoich pragnieniach? Nie za wcześnie na erotyczne doznania? :P
Pogadaj ze swoim mężczyzną, on najlepiej wie jak możesz mu sprawić niebiańską przyjemność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Ehh, niedobrze, jesteście razem w związku, a nie potraficie rozmawiać o uczuciach? Cóz, postaraj się to przełamać.
A przede wszytskim próbuj, próbuj i próbuj ![]() Nie będę oryginalna, ale dodam, że każdy mężczyzna jest inny i reaguje na inne pieszczoty. Mój TŻ jest wyjątkowo wyczulony na pieszczoty uszka, ale nie tylko samych małżowin ![]() Opócz tego oczywiście seks oralny ![]() ![]() O, na początku jeszcze mój TŻ ubóstwiał wręcz jęczenie, mruczenie, pomrukiwanie do uszka i klapsy ![]()
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja także,jak większość dziewczyn tutaj proponuję rozmowę.Dowiesz się co Twój Tż lubi,a co wręcz uwielbia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
no rozmowa może być dobra ale jesli jej TŻ sam nie wie co lubi bo np nie miał przedtem dziewczyny?;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Stanij na głowie i zaklaskai nogami, to mó sprawi duszom pszyjemnosc.
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Mój ex bardzo lubił gdy przy całowaniu delikatnie drapałam doslownie tak z wyczuciem dotykałam z tylu pazurkami jego szyi. Znów moj obecny uwielbia gdy caluje go po szyi i uszach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.