|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
oddam w dobre ręce nowe kosmetyki ;)
cały zestaw poleci dzisiaj do lalicji
![]() dziekuje za szybka wymiane ![]() Edytowane przez Wisnia Czas edycji: 2006-12-05 o 11:48 Powód: po wymianie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: oddam w dobre ręce nowe kosmetyki ;)
Hej ja mam jedynie balsam do ciała Ziaja- 100% pielegnacji, balsam ujedrnienie i rozświetlenie, zuzyty 1 cm od góry
![]() faberlic AN1 - krem na dzienprzeciwzmarszczkowy. Czy m,ogłybysmy sie w ten sposób wymienic? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
paletka Heigi. dostalam ja od strwaberrynet za zamowienie pare miesiecuy temu.
jest tam pare cieni do oczu - na samej gorze, pod spodem dwa odcienie pudru, ponizej roż 2 odcienie i chyba 4 odcienie blyszczykow. uzywana niewiele tak jak widac. na samym dnie ma pacynke do cienie, pedzielki do rozu u blyszczykow. NIEAKTUALE Edytowane przez Wisnia Czas edycji: 2007-01-14 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
cienie po lewej: zielony i czarny oraz roże dwa odcienie firmy rhea - kosmetuki mineralne. mozna ja znalezc w necie - maja nawet polska strone,. to sa probki 3g. uzylam moze 2 razy i to nie kazda.
NIEAKTUALE Edytowane przez Wisnia Czas edycji: 2007-01-14 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
paletka cienie ruby rose, zuzycie jak widac duze jednego cienia, niektore wogle nie uzywane. troszke cienia sie posypalo na brzegi ale oczywiscie wszytsko bedzie wyczyszczone i jak nowe
![]() NIEAKTUALE Edytowane przez Wisnia Czas edycji: 2007-01-14 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
tusze do rzęs miniaturki. z lewej YR Yria z prawej Estee Lauder. Oba nosilam w kosmetyczce w torebce. Nie wygladaja na zaschniete ale tez nie sa uzywane, moze 2-3 razy bo jak pisalam alergik jestem i ciagle mi cos szkodzi.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
perfumki clinique happy.
noszone jak tusze w kosmetyczce wiec lekko sie zniszczyly napisy, ale zapach oryginal - takze pochodzenie ze strwberrynetu zuzycie jak widac na zdjeciu ![]() NIEAKTUALE Edytowane przez Wisnia Czas edycji: 2007-01-14 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
i na koniec purblanca i lustereczko podwojne z avonu w srebrnej obudowie. lekko zarysowane na górze wieczka ale same lusterka w stanie perfekcyjnym.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Witaj
Mnie interesuja 2 pierwsze nowe kremy i dezodorant Pur Blanca ,mogloby byc jescze mleczko do twarzy ,moge zaoferowac ci nowa kolorowke ,moze lepiej cos do ust tylko jakie odcienie uzywasz albo moze potrzebujesz cos na prezent |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ewo, dzieki za oferte, ale wszysko własnie wysyłam do Lalicji... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.