|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Majtki wyszczuplające
Cześć. Zastanawiam sie and kupnem takowych majtek tylko nie wiem czy to nie kolejny chwyt reklamowy. Mimo to, chce sie was zapytac czy faktycznie cos one daja . Najlepiej jakbyscie zamiesciły fotki w majtkach i bez ( ale w spodniach) sory za taka głupia prośbe. Pozdrawiam i Licze na jakis odzew
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majtki wyszczuplające
chyba nieodpowiednie miejsce na taki wątek....
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No sama nie wiem może na Modę??
![]() A chodzi o te paskudne, wielkie sztywne majtasy ![]() Jeśli są dobrze uszyte to rzeczywiście ( tak jak gorset) są w stanie pougniatać tłuszczyk i odjąc ze 2 cm, ale jak są źle uszyte to biodra są węższe, ale cały tłyszcz wypływa górą ![]() ![]() W każdym razie z fitnessem ma to niewiele wspólnego
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Był już taki wątek, a Ty byłaś jego założycielką: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=101486
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.