|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() biel, krem i wszystkie jasności na zime?!![]() Pozdrawiam . szymus tam tam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: biel, krem i wszystkie jasności na zime?!
Jestem zwolenniczka jasnych kolorów. W końcu jestem posiadaczkom białago płaszcza i kapelusza oraz innych części garderoby. Nawet chciałam kupic białe kozaczki, ale nie było mojego rozmiaru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Podobaja mi się białe rzeczy, ale tak samo jest jeśli chodzi o szarości, czenie itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
调解人
|
Ja tam wolę na ciemno
![]() Biel, pastele i inne jasne kolory lubię tylko jako akcent- nie lubię, jak dominują. Nawet jak wybieram kolor to wolę, jak jest dość stanowczy, intensywny. Wydaje mi się, że niedobrze wyglądam ubrana na jasno od stóp do głow. Poza tym ciemny płaszcz jest dla mnie bardziej praktyczny (a ja mam tendencję do brudzenia się ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
heh odzew malutki , kochano jednak sa zwolenniczki stylu jasnego wszystkie was jednak pozdrawiam i namawiam walczmy na bialo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
no wiesz biel to bardzo ladny kolorek, sama lubie jasne ciuszki jednak gdy na dworze mokro, pada deszcz to biale ( lub jakies jasne) spodnie brudza sie i wyglada to koszmarnie, jesli jednak nie pada to jasne kolory jak najbardziej, nie zgodze sie z toba ze czern jest nieatrakcyjna, wrecz przeciwnie, jesli skomponuje sie odpowiednie dodatki ktore te czern rozjasnia to naprawde ladnie to wyglada.
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
Sęk w tym, że z bielą różnie bywa ... raz jest modna innym razem nie ... a czerń jest ponadczasowa, klasyczna, elegancka i idealna na KAŻDĄ okazję |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ja sobie właśnie sprawiłam przejściową kurteczkę w kolorze owczej wełny.. Miałam do wyboru jeszcze butelkową zieleń, ale podobno ładnie mi w jasnych kolorach
![]() Aczkolwiek muszę przyznać, że przepadam także za czarnym i innymi ciemnymi kolorami. Kontrasty są świetne ![]() Co do butów - również nie całkiem białe... Kremowe są ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.