|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Sexy hot chocolatte doradzcie blagam!!! z blond na braz
Witam drogie wizazanki!Na wstepie przepraszam jak zalozylam niepotrzebnie nowy watek!Jestem nowa i chcialabym poradzic sie Was
![]() ![]() ![]() ![]() Mam blond włosy a marzy mi sie czekoladowy braz.Zalanczam zdjecie www.lorica.fotka.pl jak sadzicie bedzie mi pasowal wymarzony kolor?Polecacie?Odradzaci e? Prosze o opinie!!!i z gory dziekuje ślicznie ![]() Acha moze dodam ze mam duzy nos(nie chcem go jeszcze bardziej uwydatniac a zatuszowac),szare oczy,nieznaczne ilosci piegow,opalam sie na brazowo,oprawa oczu ciemna. Kochane moje zdjecia znajdziecie na www.lorica.fotka.pl tutaj niestety nie moge zaladowac>pozdrawiam!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy hot chocolatte doradzcie blagam!!! z blond na braz
moim zdaniem będziesz ślicznie wyglądała w czekoladce, bo jesteś śliczna dziewczyna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziekuje dziekuje ci slicznie
![]() ![]() Dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
ehhh...ja juz kiedys pisalam o tym,gdyz tez lata szukaam brazu, i znalazlam: Wella, z serri czekoladowych odcieni,kolor : niestety juz nie pamietam,prosze poszukac w moich watkach,caly post o tym byll..polecam ta farbke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.