|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pomoc w lekcjach
Cześć
![]() ![]() Od razu przejdę do sedna sprawy. Myślałam o tym, żeby dać ogłoszenie raczej tylko do Internetu, w którym zaoferowałabym pomoc w lekcjach coś typu korki, ale nie do końca, bo mam dopiero 17 lat. Znajomi podpowiadają mi, że jestem dobra w czymś takim i jednocześnie sama dostrzegam zamiłowanie ![]() Co o tym myślicie, warto brnąć w coś takiego? Jakieś rady?Czekam na opinie ![]() Edytowane przez musiacek Czas edycji: 2009-12-15 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pomoc w lekcjach
No wiesz pomysł dobry ,ale niestety wątpie ,że znajdziesz chętnych
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
myślę,że to dobry pomysł ale musisz dobrze nad tym pomyśleć i mieć dobrze opanowany materiał z danego przedmiotu
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
sama udzielam korepetycji z matematyki, bo jestem w matfizie i powiem Ci, że jest ciężko. jak ktoś kogoś szuka to szuka raczej studenta. a same korepetycje są często dla mnie trudne, bo chłopak ten ma przerabiane czasami zadania np. z działu liczb rzeczywistych i nie wiadomo jak zabierać się za zadanie. robimy jednym sposobem, wychodzi źle, potem drugim az w końcu będzie wynik.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.