![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ! P o d k ł a d z i k i !
jak mozesz to zajrzyj do mnie, interesuje mnie Loreal i Dermacol
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: !Podkładziki!
Czy znajdziesz coś za 10) L'oreal - INFAILLIBLE-
ODCIEŃ:200 Sable Dore ( Golden Sand) DATA:08.2008 UŻYTY:2-3 krotnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
4) Under Twenty (Irena Eris) -Anti Acne -
ODCIEŃ: Natural DATA: 09.05.2008 UŻYTY:kilkakrotnie 5) Look (Bell) - All Day - ODCIEŃ: 1 Naturalny DATA:03.2007 UŻYTY: kilkakrotnie 6) Look (Bell) - Mat Look- ODCIEŃ: 1 Naturalny DATA:08.2007 UŻYTY: kilkakrotnie jakie to sa odcienie?? niektóre firmy mają "naturalne" ciemniejsze a inne jasniejsze... jak one wypadaja przy Toffee City Matt'a??
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Interesuja mnie L'oreal i Dermacol. Mam to co w wątku oraz: 2 błyszczyki metaliczne z Avonu (rozowy oraz jasny, cielisty), blyszczyk Inglot In Ice (strawberry), krem do biustu Lirene, dwukolorowy puder brązujący ArtDeco (dobre oceny na KWC, zostalo tylko na wyprobowanie-10-20%, ale mozna dokupic wklad - sam wklad ok 40zl, razem z opakowaniem 110zl), roz L'oreala Rosewood. Mam tez resztke perfum Benettona - taki wlascie slodki, a zarazem swiezy zapach
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=147404 Moge tez zrobic odlewki True Matcha, Cashmere Perfect i Revlona (Colorstay oraz Skinlights). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Oceanic(Kosc sloniowa)i Look (Bell) - All Day(Naturalny)
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Witam!
Znajdziesz cos u mnie za: 10) L'oreal - INFAILLIBLE- ODCIEŃ:200 Sable Dore ( Golden Sand) DATA:08.2008 UŻYTY:2-3 krotnie Pozdrawiam ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny bardzo przepraszam ze nie odpisuje ale naprawde nie mam czasu
![]() Irlandia87,Madziak,burn-in-up,Hexxana,Iceflower,Paul a1990,Anetak przykro mi ale nic u was nie znalazlam dla siebie ![]() Bulba z kafeterii bardzo mnie interesuje Ravlon Colorstay.jaki to odcien? ![]() Edytowane przez Kuciaczek1234 Czas edycji: 2006-11-03 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli look sa jasniejsze od Toffee City Matt a AA jest ciemneijszy tak?? jesli cie podkłady interesuja to mam dość sporo próbek i odlewek Isa Dory - bardzo fajne podkładziki... nie wiem teraz ile z jakich kolorów i "rodzajów" bo nei mam ich przy sobie
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Czy któryś z nich jest bardzo jasny
![]() A jeśli tak to może byś coś u mnie znalazłA? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
8)Rimmel -Lasting Finish-
ODCIEŃ:200 Soft Beige DATA: nie jest kupiony dawno, ma wszystkie naklejeczki ,ale nie wiem która z nich to data UŻYTY 2-3 krotnie zapraszam do siebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się:
9)Dermacol ODCIEŃ: 217 DATA:08.2008 UŻYTY: 1-2 krotnie 10) L'oreal - INFAILLIBLE- ODCIEŃ:200 Sable Dore ( Golden Sand) DATA:08.2008 UŻYTY:2-3 krotnie Mogę zaproponowac to, co w wątku oraz tester (10ml) Clinique Superbalanced w kolorze Cream (jasny, ciepły beż). Jeśli chodzi o podkłady to wątku mam jeszcze jeden tester Clinique Superfit w kolorze Cream (również jasny ciepły beż), tubeczkę (7ml) Clinique Superbalanced w kolorze Porcelain (b.jasny) oraz podkład w piance Dream Matte Mousse Maybelline w kolorze Sand (ciepły jasny beż z odrobinką różu). Poza tym próbki różnych innych podkładów. Między innymi Lancome w piance.
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Bulba z kafaterii
![]() ![]() ![]() Hosenko look sa zdecydowanie jasniejsze od toffee city matta AA- jeden ma odcien kości słoniowej i on wpada w roz nie jest zbyt jasny a drugi ma odcien piasku ale obydwa sa ciemniejsze od looka. Interesuja mnie odlewki Isa Dory.chetnie jakies jasne zółtawe odcienie ![]() Alorah-zaden z tych podkładów nie jest bardzo jasny,ja tez mam jasna karnacje i dlatego nie pasuja mi ich odcienie ![]() daigee-niestety nic nie znalazłam u ciebie. Jakby ktos mial to chetnie przygarne Rimmel Ricover odcien 103 Pozdrawiam serdecznie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Hosenko nie jestem teraz w domu wiec nie chce Ci podac mylnej odpowiedzi under twenty jest mniej wiecej taki sam jak toffee. wydaje mi sie ze rimmel lasting finish moze byc ciemniejszy,AA piasek i l'oreal .ale obiecuje jutro sprawdzic nie chce cie wprowadzac w blad.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Hmm... Onjest torche ciemny, ale bede miala mozliwosc zrobienia odlewki Colorstaya w odcieniu Buff (jasnym). A wybralabys cos jeszcze ode mnie, bo bardzo by mi zalezalo na Infalible?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Hosenko - sprawdziłam odcienie.Niestety zaden z nich nie jest ciemniejszy od city matta bo on jest taki brazowawy a reszta taka bardziej brzoskwiniowa
![]() Bulba z kafaterii - bardzo chetnie wyprobuje ten colorstay byłabym zadowolona jesli mialabys mozliwosc zrobienia odlewki z jeszcze jakiegos podkładu (obojetnie jakiego,bo lubie probowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Mam karmel,uzywalam tego podkladu mieszajac go z innym.Z tych co mam to najbardziej do karmelu podobny jest under twenty zdecydowanie bo reszta ma takie inne brzoskwiniowe odcienie.chcialabym miec takie problemy jak za jasny podklad,dla mnie wszystkie sa za ciemne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo toffee jest za jasny a karmel był w sam raz. a kość słoniowa AA?? on jest ciemny podobno - jak sie ma do tofee i karmelu? a Rimmel?
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Kość słoniowa AA -jest dosc ciemna,ale z domieszką rózu a karmel i toffee jej nie maja
![]() Rimmel - on tez jest inny niz toffee i karmel,taki bardziej brzoskwiniowo-pomaranczowy ![]() Było by mi bardzo miło gdybys sie zdecydowała na wymiankę. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Hosenko jeszcze nie mam wiecej watkow
![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.