|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
doradźcie :)
juz zamieszczałam tu kiedys swoje fotki ale za wiele odpowiedzi nie dostalam moze dlatego ze zdjecia byly bardzo do siebie podobne. Prosze doradzcie jak mam sie malowac jakie kolory mi pasuja jaki mam ksztalt twarzy itp. itd bede bardzo wdzieczna za wszystkie rady i zdjecia zalaczam kilka fotek wiekszośc jest stara ale nie zmienilam sie bardzo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: doradźcie :)
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
czy ktos to w ogole czyta?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() Masz ładne duże oczy (dość szeroko rozstawione),ładnie wykrojone usta. Jeżeli chodzi o podkład ,to na pewno dobrze kryjący (masz kilka niespodzianek na czole,nie przejmuj się-ja też ![]() Podobają mi się Twoje oczy na pierwszym zdjęciu-malowałabym je naturalnie,bez żadnej kreski...jedynie jakiś cień i starannie wytuszowane rzęsy).I nie wyciągaj oka ciemniejszym cieniem lub konturówką w kierunku skroni na zewnątrz,bo to sprawi,że wydadzą się jeszcze szerzej rozstawione. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
wielki dziekie agus a moze potrafisz okreslic jakim jestem typem? doradzic jaki kolor wlosow by mi pasowal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
hmmm..tak na podstawie zdjęć to się nie da na 100% określić typu.Wyglądasz ciepło,może wiosna?
A kolor włosów?Jakiś ciepły-toffi,złoty brąz,czekoladowe pasemka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
typ latwiej by bylo okreslic jakbys miala jakies zdjecie bez makijazu ale mozesz sprobowac takiego testu: bierzesz jakies kawalki materialu w roznych kolorach (moga byc tez ciuchy) i przykladasz je tak do siebie zeby znad nich wystawala twarz. zmieniasz co chwila i patrzysz jakie najbardziej ci pasuje. jesli bedziesz wygladac w jakims blado lub twoja skora stanie sie zielona :P to znaczy ze raczej taka kolorystyka ci nie pasuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
dobrze sie czuje w kolorach lata. szybko sie opalam na kolor taki jak na 1 fotce oczy zmieniaja kolor w zaleznosci od pory roku(zima sa zielone a latem szaroniebieskie) maja zielonozolte plamki przy zrenicy i ciemnoszara otoczke na zewnatrz.na wiekszosci zdjec jestem bez makijazu na pierwszym i na ostatnim mam podklad i troszke wytuszowane rzesy.czarnego koloru nie lubie i nie mam w szafie chyba zadnej rzeczy w tym kolorze a biale pasuja mi tylko zlamane to chyba tyle moze to cos pomoze moze widzicie mnie w jakis konkretnych fryzurkach? dzieki dziewczyny pewnie juz was mecze tymi pytaniami ale kto pyta nie bladzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: doradźcie :)
.
Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2014-02-10 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.