|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Aktualizacja-Dior,Clinique,Clarins,Ave ne (kolorówka,zapachy,pielęg nacja)
KOSMETYKI WYMIENIONE W TYM WĄTKU:
Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-12-12 o 22:56 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualizacja-Dior,Clinique,Clarins,Ave ne (kolorówka,zapachy,pielęg nacja)
Interesuje mnie to:
Sephora - komplet pędzli i gąbeczek do makijażu Czekam na fotki.
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Aniu bardzo chętnie przygarnęłabym Addict 2 , ale czego konkretnego z Avene i LRP szukasz?z zapachów mam tylko Burberry London to nowe w beżową krateczkę
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
czy za addict2 interesowało by cie angel t.m-tez ok.20 ml?gwiazdka.
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
jagabrz, Gothic_Daisy,
przykro mi, ale w Waszych wątkach nic dla siebie nie znalazłam dusia, nowy London to nie jest mój zapach Z Avene szukam kosmetyków z linii Ystheal i Eluage. Z LRP - Redermic'a. mamamichałka ,byłabym wstepnie zainteresowana Angel'em Prosiłabym o podanie kodu z flakonika (Angel to zapach wprowadzony na rynek dość dawo, więc wolałabym przezd podjęceim decyzji sprawdzić, kiedy został wyprodukowany). Ponieważ widzę, ża aktualnie negocjujesz swój zapach z inną Wizażanką, rozumiem, że ewentualna wymiana na mojego Addicta nie jest pewna .
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
kod z buteleczki to 307155.
addict2 to jeden z moich najbardziej poszukiwanych zapachow teraz-wiec jesli zdecydowałabys sie-chetnie to własnie z toba bym sie wymieniła. poniewaz w srode wyjezdzam na tydz.do londynu-tylko do jutra bede online-ewentualna przesyłke bede mogła przesłac albo jutro-albo po powrocie 6.grudnia. do czasu twojej decyzji wstrzymam sie z wymiana.
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Zainteresuje Cię Tea Rose EDT?
szczegóły w załączniku
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
maja79,
nie znam proponowanego mi przez Ciebie zapachu i nie mam mozliwości przetestowania go - w tej sytuacji raczej nie zdecyduję się na wymianę mamamichałka, do jutra to ciężko mi będzie podjąć decyzję po pierwsze: dopiero wystawiłam Addicta na moim straganiku i przyznam, że chciałabym poczekać na może jeszcze jakieś oferty po drugie: przed podjęciem decyzji o wymianie, nawet gdyby Angel był najciekawszą ze złożonych mi propozycji, chciałabym sobie ten zapach przypomnieć, tymczasem wcześniej niż w środe nie uda mi się wyskoczyć do żadnej perfumerii Odnośnie posiadanego przez Ciebie Aniołka mam jeszcze jedno pytanie: czy masz może od niego kartonik? Dowiedziałam się, że data produkcji w przypadku tego zapachu jest kodowana na pudełku, a nie w kodzie na flakoniku; bez kartonika jest niemożliwe ustalenie "wieku" zapachu |
|
|
|
#11 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
napisałam u mnie
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Może jesteś wciąż zainteresowana 46ml Fragile II Gaultiera za Gucciego i Addicta?
|
#15 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety nie Przez dłuższy czas nie otrzymałam zadnej satysfakcjonującej oferty mnie wymiany za te zapachy, więc zdecydowałam się wycofać je z mojego Straganiku Zrobiłam dzisiaj natomiast zapachową dokładkę w postaci Absolu Intense Rochas'a ).
|
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma gabeczki, zaraz wrzuce fotki do kramika. Jest sredniotwarda.
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Ivvonko,
postram się przetestować kredkę w najbliższą sobotę (wcześniej nie dam rady, niestety ).Z tym, że gdyby trafiła Ci się do tego czasu Wizażanka zdecydowanie chętna na te kredeczkę, to wymieniaj się bez wahania Ja w pierwszej kolejności jestem zainteresowana kredką z gąbeczką do rozcierania, więc szanse, że zdecyduje sie na kredkę Loreala'a są takie "fifty-fifty" (skoro juz nie ma gąbki, to musiałyby mi naprawdę idealnie pasować kolor i twardość rysika ).
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Clinique - łagodne mydełko w płynie (do skóry normalnej i suchej); tubka 30 ml; nowa, nie otwierana
Clinique - łagodne mydełko w kostce (do skóry normalnej i suchej); kostka 50 gram + mydelniczka; nowe, zafoliowane może teraz coś wyszukasz??
|
|
|
|
#24 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja w zasadzie szukam już tylko ciekawych zapachów Wszystkie pozostałe potrzebne mi do szczęścia kosmetyki (kolorowe i pielęgnacyjne) już mam . Skusiłoby mnie ewentualnie coś, czego systematycznie używam (Ystheal, Eluage, Redermic). |
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Clinique – Deep Comfort Body Butter 2 tubki 40 ml
Clinique - podróżny zestaw 3 Steps Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów nr 730 Brun Casual (srebrzysty szary, matowy ciemny ciepły brąz, satynowy chłodny brąz z domieszką śliwki, opalizujący jaśniuteńki łosoś, matowy miodowy); zużycie niewielkie. Te rzeczy mnie interesują. Zajrzyj do mojego kramiku link w podpisie, a poza forum oferuję z zapachów miniaturowych niecałą połówkę próbki Max Mara eau de parfume, połówkę próbki Devotion G. Sabatini i mogę napsikać Ci próbkową fioleczkę mojego ukochanego Intuition Estee Lauder Kolorki próbka saszetkowa podkładu Anti stress lift Astor Błyszczyk Max factor Silk Gloss peach glow użyty parę razy Daj mi znać, co o tym myślisz
|
|
|
|
#26 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety, w Twoim wątku niczego dla siebie nie znalazłam
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie?podoba mi sie pare rzeczy..
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Hej interesuje mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161972–k osmetyki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161425 –ciuchy Prosze odpisz w moim wątku kosmetycznym jesli by cie cos interesowało
|
|
|
|
#30 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na wymianę szukam w zasadzie juz tylko ciekawych zapachów (pozostałe potrzebne mi kosmetyki mam). |
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.

.