|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wzór na parasolce
witam
![]() od jakiegoś czasu chodzi za mną pomysł, żeby 'mieć' ciekawy wzorek na parasolce... tyle, że kompletnie nie wiem jak mam go tam umieścić? najpierw pomyślałam, aby go wyszyć - ale od tego to parasol chyba straci swoją właściwość nieprzepuszczania wody nakleić coś? namalować? ale czym? chodzi mi konkretnie o blado różowy lub biały wzór na czarnym parasolu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wzór na parasolce
idź do agencji reklamowej, aby ci wycięli ploterem na flocku (taki jakby zamsz). Później przykładasz to do materiału i prasujesz - nie odejdzie. (nie wiem tylko, jak z prasowaniem parasola...czy szlag nie trafi materiału?).
Jeśli wzór mało skomplikowany - kup flock i sama wytnij, ale nie polecam - namęczysz się a linie cięcia nie będą równe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: wzór na parasolce
w sklepach dla plastyków są farby do tkanin ale nie wiem jak na parasolu by się malowało,
miałam swego czasu jazdę na niepowtarzalny parasol i szukałam sobie na allegro i były przepiękne ale tak około 100 zł, były z didlem różowe śliczne i z malarstwem tez piękne no ale sobie nie kupiłam, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.