|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
kawalki
Dwóch starszawych jegomościów gawędzi o seksie:
- Nadal mogę dwukrotnie!!! - A który raz sprawia ci największą przyjemność? - Myślę, że ten zimą. Rozmowa dwóch mężczyzn: - Wiesz, moja żona od początku zdaje sobie sprawę, że głową rodziny jestem ja! - Taaa... I jak ją do tego przekonałeś? Bijesz ją, czy pieniędzy nie dajesz? - Nie... Dlaczego zaraz bić? Po prostu jak o tym zapomina to ja przestaję sprzątać, gotować, prać... I po tygodniu już znowu wie, kto tu rządzi... >> >> Maż pyta żone po stosunku: >> >> - Mialas orgazm? >> >> - Tak. >> >> - I co sie mowi? >> >> - Dziekuje. >> >> >> >> >> >> Maz do zony: >> >> - Masz ochote na szybki numerek? >> >> - A sa jakies inne? >> >> >> >> >> >> Szef do sprzataczki blondynki: >> >> - Pani Jadziu, prosze posprzatac winde. >> >> - Na kazdym pietrze? >> >> >> >> >> >> - Dlaczego student jest podobny do psa? >> >> - Bo jak mu sie zada jakies pytanie, to tak madrze patrzy... >> >> >> >> >> >> Nasze stosunki seksualne byly tak aktywne, ze po wszystkim nawet >> >> sasiedzi >> >> wychodzili zapalic. >> >> >> >> >> >> Japonki to maja za***iscie: >> >> - wstaja rano i... znowu w kimono >> >> >> >> >> >> Glos z radia:- Czas na poranna gimnastyke. >> >> Jestescie gotowi? >> >> No, to zaczynamy! >> >> Góra-dól, góra-dól... A teraz druga powieka!!! >> >> >> >> >> >> P: Jaka jest najczesciej spotykana wada postawy u zonatych facetów? >> >> O: Dupa na boku. >> >> >> >> >> >> Rozmowa dwóch kolegów: >> >> - Slyszalem, ze sa w sprzedazy takie szkla, przez które wszystko >> >> wydaje >> >> sie >> >> piekniejsze, nawet wlasna zona... >> >> - Znam je juz od lat. Sa dobre, tylko stale trzeba je napelniac.. >> >> >> >> >> >> Malzenstwo z dwudziestoletnim stazem: zona krzata sie w kuchni, maz >> >> cos >> >> naprawia. W pewnej chwili maz wola: >> >> - Stara! Chodz na chwile! >> >> - Co? >> >> - Potrzymaj ten drucik. >> >> Zona poslusznie chwyta kabelek, po czym pyta: >> >> - I co? >> >> - Nic, widocznie faza jest w tym drugim... >> >> >> >> >> >> Dzwoni telefon. Maz mówi do zony: >> >> - Jak do mnie to powiedz, ze nie ma mnie w domu. >> >> Zona odbiera i mówi: >> >> - Maz jest w domu... >> >> Maz: >> >> - Czemu tak powiedzialas, przeciez mówilem?!? >> >> - Bo to byl telefon do mnie! - odpowiada zona. >> >> >> >> >> >> Facet umówil sie z kolegami na polowanie. W dniu polowania wstal skoro >> >> swit, ubral sie wzial bron, wyszedl przed dom, postal, postal... i >> >> stwierdzil, ze nie pojedzie, bo jest za zimno. Wrócil do domu, >> >> rozebral >> >> sie >> >> i wszedl z powrotem do nagrzanego lózka i przytulil sie do goracej >> >> zony. >> >> Zona po omacku poklepala go po posladkach i pyta: >> >> - To ty? >> >> - Yhm, to ja. >> >> - Zmarzles? >> >> - Zmarzlem. >> >> - No popatrz, a ten idiota pojechal na polowanie... >> >> >> >> >> >> Dialog >> >> - Ozenisz sie ze mna? >> >> - Nie. >> >> - To zlaz! >> >> >> >> >> >> Naiwna >> >> Spotykaja sie dwaj koledzy. Jeden mówi: >> >> - Ty wiesz, jaka moja zona jest naiwna? Robi sobie prawo >> >> jazdy i mysli, ze jej dam samochód. >> >> Na to drugi: >> >> - To jeszcze nic. A moja jaka naiwna! Jutro jedzie do sanatorium, >> >> zagladam do torby a tam 10 prezerwatyw. I ona mysli, ze ja przyjade... >> >> >> >> >> >> Rozwód >> >> Adwokat pyta swojego klienta: >> >> - Dlaczego chce sie pan rozwiesc? >> >> - Bo moja zona caly czas szwenda sie po knajpach! >> >> - Pije? >> >> - Nie, lazi za mna! >> >> ------------------------------------------------------ >> >> Smutny >> >> - Dlaczego masz taka nieszczesliwa mine? >> >> - Moja zona wyjezdza na tydzien do swojej matki. >> >> - I z tego powodu jestes taki ponury? >> >> - Musze, bo inaczej nie wyjedzie. >> >> ------------------------------------------------------ >> >> Zona do meza : >> >> - Zobaczysz, przyczepie kartke nad naszym lózkiem, ze jestes idiota. >> >> Niech >> >> cale miasto sie dowie >> >> ------------------------------------------------------ >> >> Facet wchodzi do urzedu i pyta sie sekretarki: >> >> - Naczelnik przyjmuje? >> >> - Nie odmawia... >> >> ------------------------------------------------------ >> >> Kolega dzwoni do kolegi: >> >> - Wpadaj do mnie, sa dwie znajome, zabawimy sie!! >> >> - ladne??? >> >> - Wypijemy, bedzie ok... >> >> ------------------------------------------------------ >> >> Uczen stoi przed tablica, rozwiazuje zadanie, ale meczy sie >> >> niemilosiernie. >> >> Za bardzo mu to nie idzie, wiec co chwile pluje w rece i wciera sline >> >> we >> >> wlosy. Nauczycielka patrzy ze zdziwieniem pyta sie go: >> >> - Bogus! Dlaczego na Boga wcierasz sline we wlosy? >> >> - Wczoraj slyszalem jak mamusia mowi tatusiowi... poslin glowke, >> >> zobaczysz, >> >> ze od razu pojdzie ci lepiej... - A mnie kosmici porwali! W snopie światła wieźli, jakieś lampki, przyciski, dźwignie... - Uspokój się, jak się schlałeś, to cię pijanego windą przywieźli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: kawalki
Rankiem w mieszkaniu na rozłożonej wersalce leży mocno
skacowany mężczyzna. Na podłodze przy wersalce leży gruby, puszysty, perski dywan. Po dywanie idzie kot. Mężczyzna podnosząc ciężko głowę... - Nie tup...! K...! Nie tup! Przychodzi facet do weterynarza z jamnikiem i prosi, żeby weterynarz obciął psu ogon. - Jamnik powinien mieć ogon. - tłumaczy weterynarz. - A ja go chcę uciąć i koniec! - Ale kto to widział, żeby jamnik chodził bez ogona?! - Macie uciąć i koniec!!! - Nic nie rozumiem... - rozkłada ręce weterynarz. - Nie rozumiecie? Jutro przyjeżdża do mnie teściowa i w domu nie może być żadnych oznak radości. - Halo, mówi Kowalski. Panie doktorze, proszę natychmiast przyjechać, ponieważ moja żona ma ostry atak wyrostka robaczkowego! - Spokojnie panie Kowalski. Dwa lata temu osobiście wyciąłem pańskiej żonie wyrostek robaczkowy. Czy słyszał pan kiedyś, aby człowiekowi po raz drugi pojawił się wyrostek? - A czy pan słyszał doktorze, że u człowieka może się pojawić druga żona? Pacjent radzi się lekarza co zrobić, aby pozbyć się tasiemca. - Proszę przez tydzień jeść ciastka i popijać je mlekiem. Po tygodniu pacjent wraca. - Panie doktorze, nie pomogło. - Niech pan pije samo mleko! Chory zrobił, jak mu radził lekarz, a tu na drugi dzień tasiemiec wychodzi i pyta: - A ciacho gdzie? Lekarz w szpitalu psychiatrycznym bada trzech swoich pacjentów. - Ile jest dwa razy dwa? - pyta pierwszego. - Piec tysięcy - pada odpowiedz. - Ile jest dwa razy dwa? - pyta drugiego. - Piątek - odpowiada chory. - Ile jest dwa razy dwa? - pyta zupełnie zrezygnowany trzeciego pacjenta. - Cztery. - Świetnie! - wykrzykuje uradowany lekarz. - Proszę powiedzieć, w jaki sposób uzyskał pan ten wynik? - To proste - odpowiada chory. - Podzieliłem pięć tysięcy przez piątek. - Dlaczego wypisujesz do domu tego pacjenta spod ósemki - pyta psychiatra psychiatry. - Bo on już jest wyleczony! Wczoraj wyciągnął z basenu innego pacjenta, który się topił! - Tak, ale potem go powiesił żeby wysechł! W wiejskim ośrodku zdrowia: - Panie doktorze, niech pan co poradzi. Mam już siedmioro dzieci, a maż to się w ogóle nie zastanowi... - Niech pani kupi mężowi prezerwatywy. Po kilku miesiącach ta sama kobieta jest u lekarza. - Źle mi pan doradził. Znów jestem w ciąży! - A kupiła pani te prezerwatywy? - Mnie tam nie stać na takie wydatki. Sama mu zrobiłam. Na drutach... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
super
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Świetne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
<hahaha>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
swietne te kawaly
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
>> >> Maz do zony:
>> >> - Masz ochote na szybki numerek? >> >> - A sa jakies inne? >> >> >> >> >> >> Szef do sprzataczki blondynki: >> >> - Pani Jadziu, prosze posprzatac winde. >> >> - Na kazdym pietrze? >> >> >> >> >> >> - Dlaczego student jest podobny do psa? >> >> - Bo jak mu sie zada jakies pytanie, to tak madrze patrzy... >> >> >> >> >> >> Japonki to maja za***iscie: >> >> - wstaja rano i... znowu w kimono >> >> >> >> P: Jaka jest najczesciej spotykana wada postawy u zonatych facetów? >> >> O: Dupa na boku. >> >> >> >> >> >> Rozmowa dwóch kolegów: >> >> - Slyszalem, ze sa w sprzedazy takie szkla, przez które wszystko >> >> wydaje >> >> sie >> >> piekniejsze, nawet wlasna zona... >> >> - Znam je juz od lat. Sa dobre, tylko stale trzeba je napelniac.. >> >> >> >> >> >> Malzenstwo z dwudziestoletnim stazem: zona krzata sie w kuchni, maz >> >> cos >> >> naprawia. W pewnej chwili maz wola: >> >> - Stara! Chodz na chwile! >> >> - Co? >> >> - Potrzymaj ten drucik. >> >> Zona poslusznie chwyta kabelek, po czym pyta: >> >> - I co? >> >> - Nic, widocznie faza jest w tym drugim... >> >> >> >> >> >> Dzwoni telefon. Maz mówi do zony: >> >> - Jak do mnie to powiedz, ze nie ma mnie w domu. >> >> Zona odbiera i mówi: >> >> - Maz jest w domu... >> >> Maz: >> >> - Czemu tak powiedzialas, przeciez mówilem?!? >> >> - Bo to byl telefon do mnie! - odpowiada zona. >> >> >> >> >> >> Facet umówil sie z kolegami na polowanie. W dniu polowania wstal skoro >> >> swit, ubral sie wzial bron, wyszedl przed dom, postal, postal... i >> >> stwierdzil, ze nie pojedzie, bo jest za zimno. Wrócil do domu, >> >> rozebral >> >> sie >> >> i wszedl z powrotem do nagrzanego lózka i przytulil sie do goracej >> >> zony. >> >> Zona po omacku poklepala go po posladkach i pyta: >> >> - To ty? >> >> - Yhm, to ja. >> >> - Zmarzles? >> >> - Zmarzlem. >> >> - No popatrz, a ten idiota pojechal na polowanie... >> >> >> >> >> >> Naiwna >> >> Spotykaja sie dwaj koledzy. Jeden mówi: >> >> - Ty wiesz, jaka moja zona jest naiwna? Robi sobie prawo >> >> jazdy i mysli, ze jej dam samochód. >> >> Na to drugi: >> >> - To jeszcze nic. A moja jaka naiwna! Jutro jedzie do sanatorium, >> >> zagladam do torby a tam 10 prezerwatyw. I ona mysli, ze ja przyjade... >> >> >> >> >> >> Rozwód >> >> ------------------------------------------------------ >> >> Smutny >> >> - Dlaczego masz taka nieszczesliwa mine? >> >> - Moja zona wyjezdza na tydzien do swojej matki. >> >> - I z tego powodu jestes taki ponury? >> >> - Musze, bo inaczej nie wyjedzie. >> >> ------------------------------------------------------ >> >> Zona do meza : >> >> - Zobaczysz, przyczepie kartke nad naszym lózkiem, ze jestes idiota. >> >> Niech >> >> cale miasto sie dowie >> >> ------------------------------------------------------ >> >> Facet wchodzi do urzedu i pyta sie sekretarki: >> >> - Naczelnik przyjmuje? >> >> - Nie odmawia... >> >> ------------------------------------------------------ >> >> Uczen stoi przed tablica, rozwiazuje zadanie, ale meczy sie >> >> niemilosiernie. >> >> Za bardzo mu to nie idzie, wiec co chwile pluje w rece i wciera sline >> >> we >> >> wlosy. Nauczycielka patrzy ze zdziwieniem pyta sie go: >> >> - Bogus! Dlaczego na Boga wcierasz sline we wlosy? >> >> - Wczoraj slyszalem jak mamusia mowi tatusiowi... poslin glowke, >> >> zobaczysz, >> >> ze od razu pojdzie ci lepiej... - A mnie kosmici porwali! W snopie światła wieźli, jakieś lampki, przyciski, dźwignie... - Uspokój się, jak się schlałeś, to cię pijanego windą przywieźli.[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
CraftMod
|
Fajne!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.