![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
CSP, EFFACLAR, Penhaligon's i inne
NIEAKTUALNE!!!
Chętnie wymienię poniższe rzeczy na coś co mi się przyda ![]() Preferuję większe wymiany. Nie wymieniam się jeśli wartość przesyłki przewyższa wartość kosmetyku. Przepraszam, ale zdjęcia na życzenie, lub w razie wymiany- jestem pracującą mamą 4 miesięcznego synka, więc czasu u mnie jak na lekarstwo ![]() PERFUMY: Ralph Lauren- SAFARI -mogę zrobić odlewkę NOCTURNES DE CARON- nowe w kartoniku 30 ml edt Yves Rocher- VOLE D'AMBRE le parfum SECRETS D'ESSENCES nowe w kartoniku i folii 30 ml Yves Rocher- NEONATURA COCOON nowe w kartoniku i folii (folia nieco sfatygowana) 50 ml edp- przemiła osobista wymiana z iona D&G- FEMININE- tester ok. 80/100 ml edt Trussardi JEANS- nieco ponad połowa z 50 ml edt, niestety obawiam się, że w czasie przeprowadzki zgubiłam koreczek ![]() YVES ROCHER Pur desir de rose -zużyte ok. 1/4 z 60 ml AVON naturals- koszyk borówek- została ok. 1/3 CHANSON d'emotions- pure innocence- ok. 70 ml ze 100, tester bez koreczka AVON- Perceive- ok. 30/50 ml FENDI- edt ok.27/30 ml- z wizażowej wymiany, jest kartonik OSCAR DE LA RENTA- OSCAR, miniaturka nowa w pudełeczku 4 ml PENHALIGON'S- JUBILEE BOUQUET edt mogę zrobić odlewkę COMPTOIR SUD PACIFIUQE- Coeur de Vahine- mogę zrobić odlewkę COMPTOIR SUD PACIFIQUE ~Princesse Muscat- mogę zrobić odlewkę Pielęgnacja: AVON naturals – krem z aloesem- zostało ok. 50% AVENE- Cleanance K- próbka 5 ml AVON naturals- sztyft przeciw wypryskom z olejkiem z drzewa herbacianego NOWY 7 ml LRP EFFACLAR A.I.- nowy 15 ml, ważny do 10.2008 Makijaż: *AVON- color trend szminka metalic vapour *YVES ROCHER- couleurs nature- sypki cień- ciemne winogrono NOWY *"DIOR"- podróbka podkładu o nr 719, obecnie dla mnie trochę za ciemny, zostało ponad 2/3 słoiczka, pierwotnie 30 ml "SHISEIDO"- podróbka, cienie złoto-brązowe YVES ROCHER LUMINELLE sypki puder Translucide- nigdy nie używany 23 g Włosy: ![]() Inne:
*o.b.- 2 tampony normal, 4 tampony light flow *10 pustych buteleczek 15 ml po płynie micelarnym Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2008-07-23 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CSP, EFFACLAR, Penhaligon's i inne
SZUKAM:
-LE ROY SOLEIL!!! -Avene, Haute Protection Lait Enfant SPF 40 [High Protection Lotion for Children SPF 40] (Mleczko dla dzieci z wysoką ochroną przeciwsłoneczną, 2007r.) -Mustela- filtry dla dzieci -LRP LIPIKAR -kosmetyki Skarb Matki (najchętniej nowe) -pampersy -OILATUM -Enya "Watermark" -"wyszczuplacze" GUAM -krem na rozstępy GALENIC Za powyższe rzeczy mogę też zaproponować jakieś NOWE ciuszki Jackpot, Vero Moda i inne- proszę pytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Nina Ricci- LES BELLES żółte nowe w kartoniku (pudełeczko nieco pogięte) 30 ml edt
D&G- FEMININE- tester ok. 80/100 ml edt *o.b.- 2 tampony normal, 4 tampony light flow cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mogę obiecać, że bardzo usilnie poszukam koraska
![]() U Ciebie wstepnie interesowałyby mnie BLV (ale musiałabym potestować, bo nie znam). Widziałam wcześniej jeszcze u Ciebie podkład Guerlain i Mure et Musc Extreme- czy już je wymieniłaś? Za L'artisana mogę zaproponować coś extra- innego L'artisana lub Different Company- jakby były jeszcze aktualne to daj znać. Ponieważ Twoich perfum jest więcej to czy coś byś u mnie jeszcze dobrała? Czekam na wieści i jak coś to się wybiorę do perfumerii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
interesują mnie:
LRP EFFACLAR A.I.- nowy 15 ml, ważny do 10.2008 AVON naturals- sztyft przeciw wypryskom z olejkiem z drzewa herbacianego NOWY 7 ml czy coś u mnie znajdziesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
znalazlabys cos u mnie za:
Yves Rocher- VOLE D'AMBRE le parfum SECRETS D'ESSENCES nowe w kartoniku i folii 30 ml YVES ROCHER LUMINELLE sypki puder Translucide- nigdy nie używany 23 g poza watkiem mam perfumki YR IA
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
[1=30766aa7dce2531e8b37b15 ae86c8847ef0755ae_5f137ef 245055;7602068]interesują mnie:
LRP EFFACLAR A.I.- nowy 15 ml, ważny do 10.2008 AVON naturals- sztyft przeciw wypryskom z olejkiem z drzewa herbacianego NOWY 7 ml czy coś u mnie znajdziesz?[/QUOTE] Niestety nic dla siebie nie wypatrzyłam. Dziekuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A jaka jest pojemnsc Yrii, nowa czy używana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
nowa. Wlasnie dostalam z wymianki. maja 7.5 ml. Ale mam też puder w pędzelku jeśli by cię interesował, też mam z wymianki. Mam też poza wątkiem żel pod oczy i okolice ust (bionawilżający) i szmineczke Loreal do ust
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jesli interesuje Cię puder (tylko uprzedzam szczerze, że to stara wersja opakowania- nigdy nie był otwierany i myslę, że spokojnie powinien być jeszcze ważny) to mi się u ciebie podobają: Scrub do ciała o zapachu Oliwek i Figi, firmy Aromanice, pojemność 220 ml. Całkowicie nowy oliwka Bambino cała- czy jest tam moze data ważności? żel pod oczy i w okolice ust mogę podzielić się odlewką Kallos Placenta do włosów suchysz i zniszczonych profesjonalnym peelingiem enzymatycznym Bielenda Oczywiscie nie chce wszystkiego. Jesli jesteś zainteresowana tym puderkiem to napisz co bys mogła oddać w zamian ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Aha
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() interesuje mnie Trussardi JEANS- nieco ponad połowa z 50 ml edt. znajdziesz cos u mnie w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Anastazjo, czy ta cisza oznacza, ze nic u mnie nie wypatrzylas?
![]() przepraszam, ze tak "mecze"... ale ostatnio bardzo mi sie spodobal jeans i mam na niego ogromna chrapke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej! Dopiero teraz zauważyłam Twój wpis. W kramiku niestety nic nie wypatrzyłam. Kolorówki mam nadmiar. Wiec jakbyś miała jakieś perfumy albo coś z pielęgnacji aptecznej poza wątkiem to daj znać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- mam ck eternity moment, edp zostalo jakies 10/30 ml - do tego moglabym dolozyc bath & shower gel 100 ml nieuzywany - mam tez Ange ou Demon Givenchy, edp zostalo ok. 10-15 ml/ 50 ml. Perfumy sa na 100% oryginalne, kupowane w perfumerii. jak bedziesz zainteresowana to zrobie fotki, zeby bylo widac zuzycie. - jesli chodzi o pielegnacje apteczna to mam swietny nawilzacz: Galderma, Cetaphil MD, Dermoprotektor do twarzy i ciala, tu link do KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21438 -> nie zamierzalam oddawac ale moge zrobic spora odlewke ![]() - Poza watkiem mam sporo probek kosmetykow firmy Syrio Pharma z serii B-lift, 2 probki kremu Redermic LRP do skory normalnej i mieszanej. Moglabym dolozyc do tego probki Nuxe, no w ogole bierz co chcesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ok, nie ma problemu, przetestuj spokojnie.
ange ou demon delikatnie zmienily kolor. nie wiem czemu, byly kupione w 2007, chyba z powodu swiatla...? poza tym nic im nie dolega, zapach, trwalosc ok. sama ich uzywam. i tak jak pisalam sa na 100% oryginalne. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale już Neonaturę wymieniłam osobiście z iona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.