|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Dobieranie tabletek antykoncepcyjnych!
Witajcie
![]() zapisałam sie na środe na wizyte do mojej Pani ginekolog i zdecydowaliśmy, że zacznę stosowac tabletki antykoncepcyjne i o to chcę poprosic. Chciałabym wiedzieć jakie badania mnie czekaja w celu dobranie odpowiednich tabletek? Czytałam, że moge miec badaną wątrobe, ale nie wiem czy to jest prawda. Czy może zwykłe badanie ginekologiczne wystarczy - choć chyba raczej nie! Dodam, że niedawno wyleczyłam grzybice i czy to w ogóle może miec jakikolwiek wpływ na rodzaj przepisanych tabletek? Jestem ciekawska i z tego powodu o to pytam
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobieranie tabletek antykoncepcyjnych!
polecam skorzystać z wyszukiwarki. temat byl wałkowany 19373264628291 razy. na pewno znajdziesz tam odpowiedzi na swoje pytania.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma badań dobierających tabletki antykoncepcyjne.
Cytologię, badania wątroby itp. robi się tylko po to, żeby wiedzieć czy jesteś zdrowa i wogóle możesz jakieś brać. Grzybica nie ma znaczenia. Też radzę poczytać forum, bo było mnóstwo wątków na ten temat.
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
tak się składa ze skorzystałam z wyszukiwarki i nie znalazłam tego co chciałam
skoro twierdzicie że temat juz był to przeszukam forum sumiennie
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
Edytowane przez natali86 Czas edycji: 2006-12-03 o 22:30 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno warto
![]() poza tym Margitta już dużo Ci powiedziała.
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Prawdopodobnie
badanie ginekologiczne cytologia badania krwi aspat alat asia27 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.