|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Co mam robić?
Zerwałam wczoraj definitywnie z chłopakiem z którym byłam 14 m-cy. W ciągu ostatniego tygodnia pisze do mnie chłopak , któremu podobam się , jak to sam napisał : Jest mną ZAUROCZONY
. Chce się ze mną spotkać. Chce mnie bliżej poznać. Czasami nawet piszę , że mnie kocha. Co mam robić? Czy mam się z nim spotkać po 2 dniach od rozstania z byłym? Czy nie pasuje , bo już sama nie wiem. Dodam , że byłego od paru miesięcy (ok 2m-cy) traktowałam jako kolegę (choć on o tym nie wiedział) , traktowałam z dystansem... JAK MYŚLICIE ... ? |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Co mam robić?
Sama nie wiem co Ci doradzić... najlepiej będzie jeśli zrobisz tak jak Ci serce podpowiada... jeśli chcesz się spotkać z tym nowym chłopakiem to zrób to...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
jestes juz wolna i mozesz robic co chcesz i z kim chcesz. wiec jesli tylko masz taka ochote to idź sie z nim spotkaj.
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
oooo.. Chmurka, zerwałaś? jeśli masz ochotę to pewnie,że się spotkaj
tylko to "kocham" mi się nie podoba.. nie lubię jak ktoś "kocha" zanim kogoś pozna
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pierwsza i nie ostatnia to miłość w tym wieku.
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Dziwne pytanie jak dla mnie.
Przecież zerwałaś z chłopakiem, więc nie jest już częścią Twojego życia. Dlaczego się więc przejmujesz tym co on pomyśli ? |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
I tu jest sęk. I jajnik. I tartak.
Ja bym takiemu nie ufała. Za nic.
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
z tym "kochaniem" bezkontaktowym to faktycznie rewelacja
![]() ale żałoby nie nosisz przecież!!
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
A co ci zabroni i kto? Zerwałaś z tamtym, teraz jestes wolna, więc możesz się spotkać z nieznajomym... Chociaz ja sie bym troche bala... Ja tez nie ufam takim gosciom co mowia 'kocham' bez wczesniejszego zapoznania sie z dziewczyną..
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
Pewnie że się z nim spotkaj.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Ryzyk fizyk
Nie zaryzykujesz nie będziesz wiedziec Pozdrawiam i udanej randki zycze
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Chodzi o to , żeby mnie nie wytykali palcami i nie mówili : "o to ta co zerwała z jednym i już ma następnego"...
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbys meza zdradzała, albo wczoraj byś meza pochowała- to byłby problem.Ludzie gorsze zbrodnie popełniaja Poza tym co sie przejmujesz ludzkim gadaniem![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem jest mi smutno ;(
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Nie smuć sie
moim zdaniem decyzja tak naprawde zależy od Ciebie. Ja jednak spróbowałabym chyba z tym chłopakiem jeśli nie byłabym w rozpaczy, ale jeśli bardzo cierpisz .. to raczej bym nie poszła na to. Trudno by mi było zapomnnieć o tamtym a ten by sobie robił nadzieje, to też trzeba wziąść pod uwage bo ten drugi też ma uczucia .. Więc nie wiem mam nadzieje że podejmiesz słuszną decyzje trudno mi sie postawić w twojej sytuacji ![]() EDIT : wiem jednak że opinią innych, to bym się najmniej przejmowała i był by to najmniejszy problem.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

. Chce się ze mną spotkać. Chce mnie bliżej poznać. Czasami nawet piszę , że mnie kocha. Co mam robić? Czy mam się z nim spotkać po 2 dniach od rozstania z byłym? Czy nie pasuje , bo już sama nie wiem. Dodam , że byłego od paru miesięcy (ok 2m-cy) traktowałam jako kolegę (choć on o tym nie wiedział) , traktowałam z dystansem... 

tylko to "kocham" mi się nie podoba.. nie lubię jak ktoś "kocha" zanim kogoś pozna

Nie zaryzykujesz nie będziesz wiedziec
Poza tym co sie przejmujesz ludzkim gadaniem
moim zdaniem decyzja tak naprawde zależy od Ciebie. Ja jednak spróbowałabym chyba z tym chłopakiem jeśli nie byłabym w rozpaczy, ale jeśli bardzo cierpisz .. to raczej bym nie poszła na to. Trudno by mi było zapomnnieć o tamtym a ten by sobie robił nadzieje, to też trzeba wziąść pod uwage bo ten drugi też ma uczucia .. Więc nie wiem mam nadzieje że podejmiesz słuszną decyzje trudno mi sie postawić w twojej sytuacji