![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
<< lilly78 >> oddam, wymienię
WĄTEK NIEAKTUALNY
oto co mam na wymianę: * Gliss Kur - sun protection spray - nowy, nieużywany * Avon Naturals - Body spray Kwiat Limonki i Werbena - zużyte około 20% * Flower by Kenzo - eau de parfum, 30ml - zużyte około 40% - idzie do Dorota-Coco * Flower by Kenzo - dezodorant perfumowany, 150ml - zużyte około 40%- idzie do Dorota-Coco * Avon Foot Works - zmiękczający krem do pięt - zużyte około 50% * Yves Rocher - żel pod prysznic Orange-Vanilla - zużyte około 50% * Astor Natural Fit - puder 2in1 odcień 201 - zużyte około 80% * Sensique puder mapka brązująca odcień 105 - używane 3 razy poszukuję perfum, miniaturek perfum, z kolorówki głównie cieni do powiek. zapraszam ![]() ******************* dokładka (na 4 zdjęciu): * Avon Wink - eau de toilette 50ml - zużyte nieco więcej niż 50% * Avon Be Bronze - samoopalacz do twarzy SPF 6 - użyte 1 raz * Avon Solutions - rozświetlający krem koloryzujący SPF 20 - zostało około 30% ******************* dokładka grudniowa (na 5 zdjęciu): * Avon - Planet Spa Kojąco-chłodzące płatki pod oczy Wody Mineralne Islandii - zużyte 2 płatki * Avon - Planet Spa Oczyszczająca emulsja do mycia twarzy Wody Mineralne Islandii nieużywana * Avon - Planet Spa Chłodząca mgiełka do ciała Wody Mineralne Islandii psiknięte około 3 razy * Gabriela Sabatini EDT Ocean Sun 20 ml zużyte około 10%
![]() * * * * * moja pasja * * * * * ja na facebooku [B]* * * * * azjatyckie kosmetyki oddam - wymianka Edytowane przez lilly78 Czas edycji: 2008-11-05 o 19:32 Powód: wątek nieaktualny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: << lilly78 >> oddam, wymienię
* Gliss Kur - sun protection spray - nowy, nieużywany
* Avon Naturals - Body spray Kwiat Limonki i Werbena - zużyte około 20% * Sensique puder mapka brązująca odcień 105 - używane 3 razy Może znalazłabyś coś w zamian ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
chmurka.pl niestety, nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
* Avon Foot Works - zmiękczający krem do pięt - zużyte około 50%
* Yves Rocher - żel pod prysznic Orange-Vanilla - zużyte około 50% * Sensique puder mapka brązująca odcień 105 - używane 3 razy Znalazłabyś co u mnie za te kosmetyki? Albo za część z nich, co wybrałam? Najbardziej by mi zależało na * Sensique puder mapka brązująca odcień 105 - używane 3 razy
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
taka_onajaki zapach ma 5. Woda toaletowa BEAUTIFUL WOMAN - Fabio Verso, i czy jest trwały?
pAtiŚ niestety na razie nic nie znalazłam, czekam na fotkę Twoich próbek ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
avon naturals,krem do piet,dezodorant perfumowany kenzo
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=129878 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=149892 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
czy za Flower by Kenzo - eau de parfum, 30ml - zużyte około 40%
znalazłabyś coś u mnie ??? mam nowy perfum Pur Blanca-Avon
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-10-27 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie zastaw Kenzo.
Moge w zamian zaoferowac spore odlewki (jesli cie interesuja?): Tygrysek Kenzo Ogrodek nad Nilem Hermesa Poison Dior Allure Chanel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
A jaka kolorystyka cieni by Cię interesowała?
Mam sporo kolorówki górnopółkowej (Dior, Clinique) ![]() W przypadku większości cieni dysponuję fotkami - mogę wkleić do posta, jesli cos Cię zainteresuje na tyle, że będziesz chciała obejrzeć ![]() Mnie u Ciebie intereresuje Kenzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz u mnie coś za wodę Kenzo?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153167 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
właśnie napisałam odpowiedź i mi ją wcięło, zatem piszę jeszcze raz.
kafetka, niestety nic dla siebie nie znalazłam ![]() Mariola13, niestety nic dla siebie nie znalazłam ![]() Dorota-Coco powącham w perfumerii Tygrysek Kenzo i Ogrodek nad Nilem Hermesa i dam znać, jak duże odlewki byś zrobiła? astronomiczna.ania głównie brązy, wszelkie odcienie fioletu, śliwki, bakłażan, bordo, masz takie? droga A Cool Water Davidoff mnie zainteresował, tylko też muszę powąchać w drogerii EmptySkies, masz tylko jedną torebeczkę na wymianę?
![]() |
#15 |
BAN stały
Przekupka: 24 pkt / 90% pozyt.
|
W tym momencie mam tylko tą na wymianę - ewentualnie mam jeszcze taką torbę co kiedyś była chyba w Naj - taka dośc duża żółta z kwiatkami - może jak przyjadę na dnaich do domku to poszperam bo szczerze to nie pamiętam co mam w szafach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moglabym zrobic odlewke 6 ml Nila Hermesa i np. 12 ml Tygryska Kenzo- kupilabym flakonik z atomizerem ![]() ![]() (mam rowniez koszulke "bokserke" Morgan De Toi kosztowala w przeliczeniu na PL prawie 150 zl, za chwile wyjezdzam, wracam w poniedzialek wiec dopiero wowczas moglabym przeslac fotke) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Dorota-Coco to czekam na fotkę, kurczę, bo na przykład słoń kenzo zupełnie mi nie leży na mnie, później w wolnej chwili zobaczę opinie na KWC
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Każda paletka wazy 2 gramy. Cienie Lancome'a były używane, paletka Clinique'a jest nowa. Poza minipaletkami mam dwa cienie Clinique'a: biały z lekkim perłowym połyskiem oraz beżowy. Biały cień jest pełnowymiarowy, beżowy to GWP, około 1/3 pełnowymiarowego cienia. Dołączam fotki, z tym, że fotki beżowego cienia nie mam, więc wklejam fotkę bardzo podobnego cienia, który miałam poprzednio. Tak, żebys mniej więcej zobaczyła kolor. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
podbijam wątek
astronomiczna.ania na razie się wstrzymam EmptySkies ta torba z Naj jednak mnie nie interesuje Dorota-Coco a jaki jest rozmiar tej koszulki?
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Witaj, dzis juz nie cykne fotki, ale postaram sie jutro... koszulka ma rozmiar M
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
up up
![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
przepraszam, nie było mnie kilka dni. zapraszam dziewczyny do wymiany
![]() Dorota-Coco, muszę jeszcze się zastanowić, bo kusi mnie również cool water ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Dorota-Coco okej, myślę, że się dogadałyśmy
![]()
![]() * * * * * moja pasja * * * * * ja na facebooku [B]* * * * * azjatyckie kosmetyki oddam - wymianka Edytowane przez lilly78 Czas edycji: 2006-11-08 o 23:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Hej może znajdziesz cos u mnie??
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Scarlet23 niestety nic nie znalazłam ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
hej
może byś coś u mnie wybrała ale mam tylko ciuszki. z kosmetyków mam tylko podkład revlon shine control matujący, kolor nude pół buteleczki, beżowy błyszczyk maybelline używany.
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ok. zatem zapraszma na pw
![]() ![]() Jako, ze jestes bez przekupek poprosze Cie o wysylke pierwsza, to taki niepisany zwyczaj... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
just24niestety nic nie znalazłam
dziewczyny, zapraszam do wymiany ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.