|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Matrix Biolage zamienie na inny do włosów
http://www.allegro.pl/item145624097_...aca_250ml.html mam tą odzywkę wzmacniającą. Kupiłam w opakowaniu 1000ml i zużyłam mniej niz 1/4 czyli zostało mi jej z 800 ml. Moge zamienic wszystko lub odlać część. Jeszcze posiadam na wymianę szampon l'oreal professionel Volume extreme prawie 1,5 l
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
http://www.allegro.pl/item146470273_...ch_1500ml.html a tu jest ten szampon który posiadam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Witaj, ja oprocz mojego watku mam jeszcze Kallosa maseczka miodowa - pozostalo 3/4 z 500 ml
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160005 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja mam polowe maseczki kallos mlecznej wiec moze zrobilabys mi odlewke szamponu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Abar 18 - czyli za całośc maseczki mlecznej byś sie zamieniła?? 500ml szamponu za 500ml maseczki?? Mi jak najbardziej pasuje taka zamiana.
Kenzo- czy mogłabym dostać w zamina za dożywkę i za jaką jej pojemność (moge dac wszystko ok 800ml0 któres z tych rzeczy: blyszczyk Too Faced z kolekcji Gossip Gloss Roz Dior So Cheek w kremie, kolor 558, tester, ale opakowanie niczym nie rozni sie od standardowego, ubytek 30% Alfaparf Divine Cream Nutri Seduction- krem wygladzajacy i chroniacy- ubytek 30% Balsam amerykanskiej Emerland Bay a ta maska z kallosa która masz to jest do jakich włosów?? Postaram sie dziewczyny wchodzic wieczorem ale wybaczcie i prosze o cierploiwosc gdyby mnie nie było bo mam teraz zjazd na uniwerku i mam zajecia od rana do wieczora w piatek sobote i niedziele. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
To ja bylaby chetna na szampon 500ml i odzywke
![]() Kallos miodowy jest do suchych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
czesc
mi jak najbardziej pasuje podam ci adres na pw, ale mam jeszce sprawe, przesylke bede mogla wyslac dopiero w poniedzialek bo jest dzieasj w pracy, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
moze uda mi sie nawet dziasj wyslac te odzywke wiec podaj adres
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
KENZO - To dla Ciebie 500ml szamponu i cały matrix tzn tyle ile pisałam. za kallosa, emerland, błyszczyk a czy masz jeszcze cos do włosów zniszczonych lub blond.//
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Hej, zupelnie zapomnialam o tym watku, jestem nadal chetna na wymianke- blyszczyk Too Faced, balsam i Kallos za 500 ml szamponu i 800 ml odzywki zgadza sie????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Madziorka, niestety nic, dziękuje
Kenzo ja również jestem dalej zainteresowana tak jak napisałas i mam jeszcze prosbe czy jakies takie chociaz małe próbeczki tego l'oreala shine blond mogłabyś wykombinowac?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Balsam bardzo ladnie pachnie i nic a nic nie smierdzi- bo on brazuja baaardzo delikatnie , blyskawicznie sie wchlania i nie brudzi ubran
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
To moze w jakis woreczek?? a moze bys chciala jakis kosmrtyk za któys z tych do włosów: mleczko do kąpieli z japońskiej serii planet spa,wodę toaletowa treselle silver??to są nówki nie otwierane. A jak nie to trudnowymienimy sie tak jak wczesniej uzgadnialysmy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.