|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pyszne placki ziemniaczane hmmm
Kupilam ostatnio cos takiego jak "szef kuchni" i jestem szoku, niepotrafie gotowac a wyszly mi pyszne placuszki ziemniaczane. Jakie to proste.
Obrane , umyte i przekrojone ziemniaczki wrzucilam do urzadzenia do tego jajko, łyżke mąki ziemniaczanej, cebulke lub czosnek i przyprawy. Wszystko razem ztarlam i od razu na patelnie. Mowie wam wyszly swietne. Poilecam cos naprawde cudownego dla takiego laika w kuchni. Pozdrawiam Angela |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pyszne placki ziemniaczane hmmm
Czy to działa na zasadzie Magic Bullet tudzież magic Maxx?
![]() Jeśli tak, to było już na ten temat: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ght=magic+maxx |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
Angelo30!Napisz proszę co to za urządzenie,trochę więcej informacji,bo ja rozglądam się za robotem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kupilam sobie "szefa kuchni" hmmm
to urządzenie firmy Tupperware, prawda?? O tuperrware też były wątki...
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie to że się wymądrzam, ale do placków ziemniaczanych taniej wychodzi kupić sobie tarkę i wymieszać składniki ręcznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej, tak to z firmy tuperware (moze i o tych urzadzeniach bylo ale ja napisalam jak zrobilam szybciutko placki), ale mniejsza o firme chodzi o jakosc pracy(tarka - no coz niestac mnie na sztuczne paznokcie jak sobie palce poscieram
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.