|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
potrzebuje FURAGINUM(anglia)czy ktos moze mi pomoc?
Dziewczyny borykam sie z zapaleniem pecherza moczowego,wiem ze najlepiej na mnie dziala furaginum ale niestety skonczylo mi sie.aktualnie czekam na przesylke z polski od rodzicow ,ktorzy mi zalatwili furagin ale juz nie wyrabiam tak mnie boli.bylam u lekarza dal mi antybiotyk ale mi nie przeszlo nastepna wizyte mam w srode ale naprawde wiem ze po furaginie mi odrazu bedzie lepiej.
dlatego mam do was prosbe czy ktos moglby mi wyslac chociaz kilka tabletek furaginy?oddam jak dojdzie do mnie moja paczka z polski. bardzo prosze o pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: potrzebuje FURAGINUM(anglia)czy ktos moze mi pomoc?
skoro tak boli moze warto isc na emergency do szpitala(ja tak zrobilam,mialam juz czrwonokrwisty mocz) dostaniesz antybiotyk(w moim przypadku bylo to tylko 6 malych tabletek) i pomoglo odrazu. moze mialas zle dobrany antybiotyk
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: potrzebuje FURAGINUM(anglia)czy ktos moze mi pomoc?
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;13561205]Dziewczyny borykam sie z zapaleniem pecherza moczowego,wiem ze najlepiej na mnie dziala furaginum ale niestety skonczylo mi sie.aktualnie czekam na przesylke z polski od rodzicow ,ktorzy mi zalatwili furagin ale juz nie wyrabiam tak mnie boli.bylam u lekarza dal mi antybiotyk ale mi nie przeszlo nastepna wizyte mam w srode ale naprawde wiem ze po furaginie mi odrazu bedzie lepiej.
dlatego mam do was prosbe czy ktos moglby mi wyslac chociaz kilka tabletek furaginy?oddam jak dojdzie do mnie moja paczka z polski. bardzo prosze o pomoc.[/QUOTE] Wypij cala szklanke soku zurawinowego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: potrzebuje FURAGINUM(anglia)czy ktos moze mi pomoc?
najprosciej to isc do apteki i spytac czy maja lek, ktory ma Nitrofurantoin w skladzie
![]() choc z tego co widze jest to traktowane jako antybiotyk ![]() Trade names
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;13561205]Dziewczyny borykam sie z zapaleniem pecherza moczowego,wiem ze najlepiej na mnie dziala furaginum ale niestety skonczylo mi sie.aktualnie czekam na przesylke z polski od rodzicow ,ktorzy mi zalatwili furagin ale juz nie wyrabiam tak mnie boli.bylam u lekarza dal mi antybiotyk ale mi nie przeszlo nastepna wizyte mam w srode ale naprawde wiem ze po furaginie mi odrazu bedzie lepiej.
dlatego mam do was prosbe czy ktos moglby mi wyslac chociaz kilka tabletek furaginy?oddam jak dojdzie do mnie moja paczka z polski. bardzo prosze o pomoc.[/QUOTE] xfrida wspolczuje ogromnie, doskonale znam ten bol ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. profilaktycznie zalecam zurawine! dziala! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a jaki dostalas antybiotyk?
ja dostalam Trimethoprim i pomogl mi po 2 dniach juz ni epomoge z furagina ale ten lek na recepte moge polecic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.