|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Escada sentiment na wymianę
hej
mam 30 ml eau de parfum Escada sentiment kupione w Rossmanie 2razy pryśnięte- praktycznie pełna butelka-okazało się,że to nie moj zapach jednak Dodatkowo E Arden Green Tea Spiced .Chętnie wymienię na cos innego... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Escada sentiment na wymianę
Cytat:
![]() To samo źródło (Rossmann ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hej
chetnie sie wymienię, może to bedzie trafniejszy wybór dla nas aby uniknac wątpliwości dodaje ,że perfumy są w oryginalnym kartoniku, natomiast folie wyrzuciłam,dorzucam paragon ( z wczoraj haha) dorzucam tez E Arden Spiced Green Tea (50 ml) jeżeli chcesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() bardzo chętnie się wymienie na zaproponowanych przez Ciebie warunkach ![]() I również (podobnie jak Ty) mam wielką nadzieję, że w wyniku wymiany będziemy z zapachów zadowolone bardziej, aniżeli jesteśmy teraz ![]() Mam jeszcze tylko jedno pytanie w kwestii formalnej: czy - jako Przekupka z zerowym dorobkiem punktów w IP - zgodzisz się wysłać swoją paczuszkę pierwsza? Jeśli tak, to możemy przejść na PW, żeby ustalić termin wysyłki oraz wymienić się adresami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Moniko
![]() czyli wszystko ustalone ![]() Do Ciebie ode mnie leci flakonik Rochas Absolu Intense (50 ml, raz psiknięte, flakonik i atomizer w stanie idealnym, kartonik nawet jeszcze zafoliowany). Zapach oczywiście oryginalny ![]() Od Ciebie do mnie leci Sentiment Escada (oryginał, flakonik 30 ml, dwa razy psiknięte, kartonik) + E Arden Spiced Green Tea (50 ml). Posłałam Ci PW z namiarami na siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.