Super okazja!! Paczka kosmetyków ZA DARMO, bez wymiany! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-17, 18:38   #1
Limonatka
Zakorzenienie

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.

Super okazja!! Paczka kosmetyków ZA DARMO, bez wymiany!

Od paru miesięcy nie mogę wymienić kosmetyków z mojego wątku na nic, a trochę ostatnio nie mam czasu na odwiedzanie wszystkich wątków na Targowisku, postanowiłam tak jak ktoś juz tu kiedyś zrobić, zrobić paczkę kosmetyków ktore wyśle za DARMO, bez żadnej wymiany za nic. Niech będzie tak jak ostatnio - ostatnia osoba która się tu dziś wpisze tzn o godz. 23:59, dostanie moją paczuszkę. Wyślę ją w nadchodzącym tygodniu listem albo paczką poleconą (ale nie priorytetową).

Ewentualne zdjęcia możecie znaleźć w moim wątku, w podpisie.

W skład paczki wchodzi:
KOLORÓWKA
- Oriflame, Visions, stara buteleczka, kolor Pistachio Ice, pistacjowy
- Oriflame, Visions, Quick Dry, kolor Galactic, fiolet
- Błyszczyk Avon, Glazewear, bezbarwny, z aplikatorem, stara szata graficzna i kształt, data produkcji 09.2004, czyli ważny do września 2007, ubytek mały, zostało ok 80-90%
-
Kredka do powiek Eye Shimmer Pencil, Oriflame Visions, kolor Shimmer Silver. Zużycie - niewielkie. Jeszcze nie ostrzona kredka, a nadal coś tam z niej wystaje czym bez ostrzenia mozna sie pomalowac
- Kredka do powiek Avon Sparkle Bright Optically Whitening Eyecolor. Tak jak kredka wyżej - nie była jeszcze ostrzona i już bez ostrzenia ciezko sie bedzie pomalowac.
Uwagi: Jest zlamana na dole, ale odlamal sie jakby tylko gumowy koniec - nic z koloru kredki nie zostalo odlamane
- Lakier do paznokci Avon Mirror Shine, kolor Glimmer. Data produkcji: sierpień 2002.
- Oriflame, cień w kremie Visions, kolor niebieski Moonbeams. Użyty maks 5 razy.
Oriflame Visions, cień do powiek różowo-fioletowy, fioletowy mało co użyty, różowy bardziej, ale zostało go jeszcze jakies 70%. Nie znam daty produkcji ani ważności
Uwagi: cień odkleił się od włąściwego pudełka i teraz 'lata' na metalowej podstawce.

PIELĘGNACJA:
Avon, Nail Experts
- Liquid Silk Wrap - prawie cała
- Nourishing Growth Support - zużycie ok. 10%
- Top/Base Coat - zużycie ok 1/3.

Ziaja, odżywka proteiny ryżowe, do włosów zniszczonych, ze sklonnoscia do przetluszczania sie. Zostalo ok 30% (z 200 ml). Data ważnosci: sierpien 2007.
Maseczka oczyszczająca do cery trądzikowej, Clearskin, Avon, zostało ok.70%, data produkcji:wrzesień 2005.

PRZETERMINOWANE (jeśli osoba, która wpisze się jako ostatnia, nie będzie chciała tych kosmetyków to po prostu je wyrzucę do śmieci)
Oriflame, olejek z drzewa herbacianego, zostało ok. 40%. Data ważności minęła w lutym 2006, ale może ktoś się skusi na niego do inhalacji albo lampek olejnych

Avon, Pomadka ochronna do ust SPF10 x 2. Maźnięte parę razy. Niestety data ważności minęła w maju tego roku.

Oriflame Aloe balsam do ust z SPF8. Zużyte 0,5 cm. Data ważności się zmazała

Body Cream, White, Sephora, poj. 200 ml, zostało ok 80%.
Uwagi: nie znam daty produkcji, ani daty ważności. Nie ma też etykiety ile miesięcy kosmetyk jest ważny po otwarciu. Dostałam go w prezencie. Otwarty dość dawno (może nawet 2 lata temu).

Antybakteryjny Compact Cream make up, Manhattan Clearface kolor 2- Teint Sable. Jest gąbeczka, ale z jednej strony już brudna. Użyty ok. 5 razy, ale powierzchnia trochę nierówna (mogę zrobić zdjęcie zbliżenie). Ważność - chyba październik 2006.

Balsam do ust Bath&Body Works - rasberry plum, z filtrem SPF 15. Zużycie - maźnięty parę razy. Nie jestem pewna co do daty ważności: EXP 07/06. W Polsce by to znaczyło że lipiec 2006. Ale w Stanach może to być na odwrót. Więc nie wiem

Lakier do paznokci, Miss Sporty, kolor chyba 270, blękitny, data ważności : chyba rok 2005, ale nie jestem pewna, bo na buteleczce od spodu sa takie cyfry (ktore byc moze sa data waznosci, moze nie): 122205.

Konturówka do oczu Bell, Flexy Look Eyeliner. Niestety data ważności mu minęła, ale zawsze mogę dołączyć jako dodatek Kolor dziwny - 'korektorowy' (czyt. cielisty).

INNE:
Tanita, chlorofilowy wosk do depilacji twarzy w plastrach, Big Pack - 42 pojedyncze plastry do depilacji twarzy plus 5 chusteczek zmywająco-pielęgnujących (patrz- uwagi). Folia z plastrami w stanie nienaruszonym. Data ważności: marzec 2008.
Uwagi: brak jednej chusteczki zmywajaco-pielęgnującej.

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-17, 18:53   #2
bloondyna
Zakorzenienie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Super okazja!! Paczka kosmetyków ZA DARMO, bez wymiany!

ja mogę je z chęcią przyjąć
bloondyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-17, 19:18   #3
sylwia.gda
Wtajemniczenie

Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Super okazja!! Paczka kosmetyków ZA DARMO, bez wymiany!

Wątek zamykam-po ostatnim podobnym wątku były same problemy, osoby którym obiecano kosmetyki (nie wiem jakie, nie chcę już tego drążyć) nie otrzymały ich, przychodziły do mnie PW ze skargami, nie mam ochoty na więcej takich historii. Jak chcesz zrobić dobry uczynek, wystaw je na aukcji za 1 zł, tutaj takie wątki będą zamykane.
pozdrawiam
sylwia.gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości