![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Publiczne Ważenie Codziennie
Hejka dziewczyny!
Plan jest taki: Codziennie rano wchodzimy na wagę i wpisujemy swoje osiągi. Ja mam wagę elektroniczną, więc będe podawała troszkę dokładniej. Najważniejsze założenie: ważymy się codziennie naczczo (jak to się pisze?? ![]() JEŚLI któraś z was jest zainteresowana takim programem 7 dniowym pilotażowy, proszę o wpis ze zgłoszeniem. Nie muiscie rano pakować się na wizaż, można się zważyć rani i wagę można uzupełnić wieczorkiem. Słyszałam, że todokojnała metoda w ośrodkach odchudzających, co nam szkodzi spróbować. CZEKAM NA WAS DZIEWCZYNKI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Publiczne Ważenie Codziennie
ja się nie pisze
![]() ![]()
![]() |
#3 |
♥
|
lepiej sie nie ważyc codziennie bo przecież chyba wiadomo ze z dnia na dzien nie schudniesz raczej ... a jak wazysz sie co miesiąc czy co 2 tygodnie to w tedy zauwazac wieksze róznice i bardziej cie to motywuje - takie jest moje zdanie... oczywiscie nie podpidam sie do wątku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
mnie motywuje wazenie sie codziennie i samo to, ze nie przytylam dodaje mi sil w dalszej walce, wiadomo, ze efekt jest widoczny po miesiacu spektakularny, ale nawet samo podtrzymanie wagi motywuje.
Właśnie ogladalam Club i tam mają takie ważenie w programie dlagrubasów. Ja tam będe codziennie wpisywac, nawet sama dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ważenie codzienne może się przerodzić w obsesję
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ja nawet nie mam sprawnej wagi, raz pokazuje astronomiczne cięzkości a raz niewiadomo co :/ Ważę się raz na jakiś czas u mojego TŻ, chyba wystarczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma sensu ważyć się codziennie... raz na tydzień, a jeszcze lepiej raz na miesiąc...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
z tego co wiem najlepiej wazyc sie raz na tydzien
![]() poza tym mi ten sie kompletnie nie udal :|
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Wazenie sie codziennie jest dobre jedynie przy bardzo restrykcyjnej diecie, w innej sytuacji mozna "glupawki" dostac. Np. przed okresem organizm zatrzymuje wode i mozna - z dnia na dzien "przytyc" pol kilo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Wystarczy więcej wypić i możesz jeszcze nie zdążyć tego wydalić i już więcej niż poprzedniego dnia,bo wtedy wydaliłaś z siebie wszystko szybko
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
rozumiem was, ale metdo sprawdza się u mnie, wczoraj powstrzymałam się od kolacji z moim TZ i od wypicia hektolitrów piwa, zeby rano mieć dobrą wagę, dlatego też ważę się rano na czczo bez picia i po siusianiu ;p
Zrobiłam tez troszkę brzuszków Jakkolwiek głupi wydaje się wam ten pomysł, ja będę go kontynuować, bo to dla mnie chyba jedyna motywacja, żeby się nie obrzerać wieczorem - poranna spowiedź na wizażu UWAGA, UWAGA: 62,5 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
heeee...a ile masz wzrostu, i do jakiej wagi zmierzasz ??
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
dziekuje za wypowiedz Panią Dietetyk,ja wiem, że to bez sensu, ale u mnie to niestety działa! Na dole u mnie impreza, wszyscy opychają sie jedzeniem i piją alkohol, a ja po kolacji o 19 stwierdziaółam, nie idę siedze na wizazu, bo rano bede sie wazyc i jaki wstyd bedzie jak sie okaze ze alkohol we mnie sie zmagazynowal
![]() dzieuszki nie odradzajcie, ja to robie chyba sama dla siebie, nie dostane obsesji ani zalamania nerwowego, to mni emobilizuje i tyle pozdrawiam wszytskie wizazanki i Panią Dietetyk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
to już lepiej mierzyć się centymetrem, jest bardziej miarodajny niż waga.
Przecież kobieta w określonym dniu cyklu waży mniej lub więcej. Np. przed okresem waga może i o 3 kg wzrosnąć.
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
sobota, 7 rano: 61.5
ja w miesiącu, gdy mam swoją normlaną wagę mam wachania o 1.5 kg, tj waze 54 - 55.5, ale rzeczywiscie jak sie waze rano ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
to widze że nadal sie upierasz przy swoim.
Dziewczyny ci tłumacza że codzienne ważenie się jest bez sensu a ty nadal swoje ![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Jeżeli ją to motywuje, czemu nie ? Ma dziewczyna swoją metodę na utrzymanie diety - to dobrze , lepsze to niż zaczynanie diety codziennie, lub, i głodówki!
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja rownież osobiście uważam, że ważenie się codziennie sensu nie ma... ale skoro kogoś to motywuje i dzięki temu potrafi zrezygnować ze słodkich pyszności i dodatkowych, niepotrzebnych porcji posiłku to czemu nie
![]() ![]() Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2006-09-16 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
ja też uważam, że skoro anastazij to pomaga, to czemu nie...to tak samo jak z dietami- jedni wybiorą Montingtona, inni kapuścianą a jeszcze inni South Beach...to indywidualna sprawa każdego człowieka.
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Droga Anastazjo!
Wyobraź sobie, że dla mnie to także dobry sposób! Ważę się codziennie rano i narazie mi nie zaszkodziło. Nie traktuję tego panicznie i nie przeradza się to w obsesję. Biorę sprawę na spoko - dla mnie to po prostu nagroda za to, że udało mi się nie opychać wieczorem. Ale wiem, że wielu osobom to naprawdę szkodzi i mogą nabawić się zaburzeń odżywiania. Ja jestem z natury luzakiem i po prostu lubię patrzeć, jak mi fajnie wychodzi z odchudzaniem, oczywiście wtedy, kiedy interesuje mnie odchudzanie. Ale wyniki wskazań wagi wole mieć do własnego użytku - gdybym zaczęła ogłaszać je na forum, czułabym się obnażona. Mówię o moich sukcesach tylko zaprzyjaźnionym babeczkom. Powiem Ci, że dobrze mieć jakiś klucz do siebie, a najlepszy klucz, to poczuć się dobrze samej ze sobą i wtedy odchudzanie przebiega świetnie. A dla mnie świetne odchudzanie - to konsekwentne i przede wszystkim nie za szybkie. Nie wiem, co o tym sądzicie, ale te wszystkie wyścigi, kto szybciej schudnie, to dla mnie kompletnie chore! Zresztą ja powinnam schudnąć z 15 kg. I nikt mnie nie namówi, żebym zrobiła to przez dwa miesiące! Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
no wlasnie, mi pomaga, wiec o co chodzi z krytyką?
musze pisac na forum,bo nie mam zadnej innej motywacji zeby wrocic do formy. zrobily mi sie roazstepy, paskudny brzuch i okropny celulit.4 tygodniowa kuracja antybiotykowa zrobila w moim organizmie SAJGON. Moj TZ nie zwraca na to uwagi, jest zakochany po uszy, mi niby tez za bardzo nie przeszkadza, ale wiem,ze nie moge teraz opychac sie o 2 w nocy czym tylko zapragne i caly dzień obazerac sie pizza. dzikei temu krok po kroku, dzien po dniu odmawiam sobie malych przyjemnosci i wracam do siebie. nigdy nie stosowalam zadnych diet, ostatnio jednak zainteresowalam sie d. kapusciana, ale znam siebie...TEZ LUZACKO podchodze do wszystkiego i jetsem pewna, ze jak bede wiedziedc, ze nie moge czegos jesc, to zadziala to odwrotnie, bede sie obzeraxc tym w nieskonczonosc. podsumowujac, dzieki wizazowi i publicznmu wazeniu, nie siedze jak zwykle przy szesciopaku piwa i duzej pizzy ![]() kochane, do jutra! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
niedziela: 61.6
![]() niezle, ja po wczorajszej imprezie i tonie przekąsek, kilku litrówi piwa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
a ja sie milo zaskoczylam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() poniedziałek: 61.7 koniec z weekendowym obrzeraniem sie wszystkim ![]() Pięć dni racjonalizmu przede mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
ladnie ladnie
![]() pewnie masz wage elektroniczna?? ![]() tez bym tak chciala ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
bardzo ładie, tylko pamiętaj że tłuszczyk odkłada się po 3 dniach, i dopiero wtedy możesz zauważyć wzrost na wadze.
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() dobrze byc juz uswiadomionym ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.