|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dobry fryzjer w Opolu - do Nutki i Loli^
Dziewczyny, czy znacie jakiegos dobrego fryzjera w naszym mieście? Sprawdzonego [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Re: Dobry fryzjer w Opolu - do Nutki i Loli^
Idź na róg Dubois i 1-szego Maja (wiesz koło targu) tam w zasadzie wszystkie ładnie strzygą ale zapisz sie do Szefa!Jeszcze jest jeden gdzies na Spychalskiego - dowiem się jutro od koleżanki i ci napiszę. [img]icons/1jupi.gif[/img]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzięki [img]icons/icon10.gif[/img] na Spychalskiego wiem gdzie jeżeli chodzi o "Adama".Mieszkam blisko i czest tamtędy przechodzę ale nie wiedziałam jaki jest ten salon.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie znam dobrego fryzjera, ja ścinam się u fryzjerki na osiedlu (stary ZWM) ale robię to rzadko i nie uważam jej usług za rewelacyjne, dlatego nie ma co polecać [img]icons/icon9.gif[/img]
Nutko, na Duboisa ile biorą za ścięcie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Właśnie o Adama chodzi [img]icons/1ehem.gif[/img]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry fryzjer w Opolu - do Nutki i Loli^
Ja osobiście mam złe doświadczenie z salonem METAMORFOZA. Byłam tam na pasemkach i pani fryzjerka zrobiła mi je niedbale. Na przodzie owszem podobało mi się ale po powrocie do domu zobaczyłam że pasemka z tyłu miały odstępy większe niż na przodzie (było to widoczne). Dodam tylko że było to rok temu i od tego czasu może się zmienił personel.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.