|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny....
Przeglądam sobie to forum i myślę, że również przydałoby mi się trochę zmian... może będziecie mialy jakieś pomysły? już tylu osobom pomogłyście ![]() Załączam zdjęcia... najnowsze jakie mam.. ![]() Dodaję odpowiedzi na pytania dot. TYPU URODY: 1. Jak się opalasz - wolno, ale odrazu na cieply, brązowy kolor.... 2. Kolor oczu - zielony, wokół źrenic złotawa obwódka, wokół całych tęczówek ciemna, niebieska obwódka 3. Piegi - brak 4. Cera - jasny, beżowo-różowy (trudny do określenia) kolor... nie rumienię się. 5. Naturalny kolor włosów - szatynka, średni brąz... (zawsze uważałam, że jest MYSI) 6. Kolor ust - dość jasny, różowy 7. Kolory - czuję się dobrze w kolorach ziemi... głównie brudna zieleń.... lubię czarne ubrania. Ostatnio jednak odbiegam od tych przyzwyczajeń i kupiłam dużo ubrań w odcieniach szarości, błękitu, brązu...
Welcome to my truth... I STILL LOVE! ![]() ![]() Edytowane przez Przezlosliwa Czas edycji: 2006-12-20 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czas na zmiany => Kropeczkaa
Hmmm... Myślałam i wymyśliłam
![]() Osobiście widze Cie w cieplutkim blądzie coś a'la Brodzik i delikadnymi loczkami... Co do makijażu proponuje różem podkreślić kości policzkowe delikatnie i oczka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
DZIĘKUJĘ, Sweet.girl
Miałam kiedyś takie delikatne fale... mam chyba nawet zdjęcie ale nie wiem, czy wyraźne ![]() ![]() Ps. A co do makijażu macie może jakieś sugestie? często kombinuję z kosmetykami... myślę, że umiem wykonać staranny i dokładny make-up.. ale jakoś nigdy nie trafiam na TO COŚ... co byłoby idealne dla mnie .... ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem masz ładną fryzurkę. Nie doradzam grzywki, bo prawie każdy ją ma. Tak jest ładnie, prosto i ... oryginalnie.
![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziękuję BARDZO
![]() Dodałam troszeczkę pasemek wczoraj.... dołączam zdjęcia poniżej ![]() W dalszym ciągu jednak mam problem z doborem makijażu ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nie widzę dokładnie brwi, ale wydaje mi się, że ładnie by Ci było w trochę ciemniejszych (delikatna brązowa henna), ich regulacja tez jest ważna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
...ooo! muszę spróbować
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.