|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jesteście moją deseczką(może nie ostatnią:) ratunku ;)
Na początku napiszę, że jestesm zupełnym laikiem komputerowym, więc się nie śmiać ze mnie
![]() Dziś zakupiłam grę "Gotowe na wszystko". Zasiadłam do zainstalowania jej, a tu pojawia się info, że mój komputer nie spełnia min. wymagań sprzętowych do tej gry ![]() ![]() Powiedzcie mi Dziewczynki czy da się jakoś naprawić te moje ustawienia, by gra zaczęła działać? Cos tam wyczytałam, że muszę ściągnąć nowe sterowniki (cokolwiek to jest ![]() ![]() Jestemzmartwiona, bo wydałam kasę a może pieniądze zostały wyrzucone w błoto ![]() Proszę, doradzcie mi jak mogę sama sobie poradzić z tymi ustawieniami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesteście moją deseczką(może nie ostatnią:) ratunku ;)
jesli Twoj komputer nie spelnia wymagan sprzetowych to nic nie zrobisz, chyba ze wymienisz sprzet - na lepszy.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
mozesz wziac gre pod pache i isc pograc do kogos z lepszym kompem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Tak, jak piszą dziewczyny, każda gra ma określone wymagania sprzętowe. Kiedy nie są spełnione, gra chodzi tak, że niewarto grać, a najczęściej nie chodzi wcale. Dlatego warto znać możliwości swojego sprzętu i porównywać z parametrami podanymi na opakowaniu gry. Pozostaje Ci chyba tylko wymiana czego tam trzeba - karty graficznej, dokupienie pamięci, itd.
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Musisz wymienic sprzet.. innego rozwiazania nie ma!
Radze nastepnym razem przed zakupem sprawdzac czy Twoj komputer spelnia wymagania ![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW dziwię ci się że kupiłaś tą grę, moim zdaniem jest bezndziejna, poza tym od dosyć długiego czasu można ją ściągnąć z internetu.
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A czy to jest droga sprawa? P.S. Dziękuję Wam Dziewczyny za rady ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja słyszałam, że jest fajna, ale tak naprawdę ile ludzi tyle opinii ![]() A skąd można ją ściągnąć? I jeszcze jedno czy mogę ją wymienić/zareklamować? Edytowane przez cheer Czas edycji: 2007-01-07 o 14:38 Powód: dubel |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
na allegro mozesz sobie spr ile co kosztuje.Ja kupowalam wszystko
tam lacznie z uzywanym kompem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Dobrze Ci radzi Bess - poszukaj na Allegro, ja się kompletnie nie orientuję w cenach, sama wiem tylko tyle, że też (i też do celów gry
![]() Cytat:
Jeśli masz paragon, spróbuj - po prostu powiedz, że się "przejechałaś" na wymaganiach.
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ściąganie gier jakby jest nielegalne, więc..?
a pamięć 512 mb to koszt około 180 zł. w kartach graficznych się nie orientuję. nie wiem też, które są dobre..dlatego same patrzenie na allegro chyba niewiele Ci powie, bo skąd będziesz wiedziała czy taka karta jest okej czy jednak słaba? no chyba że masz kogoś, kto może Ci to powiedzieć ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
nie mam nowego komputera, tylko od czasu do czasu coś dokupuje, rozbudowuje, ostatnio padła mi karta graficzna, akurat taka do mojego kompa kosztowała 270zł, ciut gorsza 170, na allegro używana 75zł. Lepsze do nowych kompów powyże 300-400zł.
Do starych kompów zaczyna brakować kart, producenci już nie robią zostaje tylko kupować uzywane na allegro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki za porady
![]() Następnym razem jak bedę chciała kupić jakąś grę to sobie spiszę na karteczce wszystkie mozliwości mojego komputerka ![]() Trochę jestem zła na sprzedawcę, bo zapytał mnie jakie mój komputer ma te wszystkie opcje, a ja powiedziałam, że za bardzo to się w tym nie orientuję, ale mam WindowsaXP a on na to - aaa.., to na pewno gra będzie śmigać (tak to określił). Zaufałam mu i wyszłam na tym nie najlepiej ![]() Jutro chyba wybiorę się do tego sklepu i spróbuję z nim pogadać. Zobaczymy co z tego wyjdzie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.