|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Znowu czerwona sukienka:)ale tym razem dla blondynki:)
Witam!
Bardzo proszę o radę.Na Sylwestra wybieram sie w czerwonej "hiszpanskiej "sukience-sukienka skromna,przed kolano i z falbanką.Dodatki w kolorze złota.Mam problem z makijażem;/Mam jasne blond włosy,piwne oczy i dosc jasna karnacje ale nie porcelanową.Chciałabym aby makijaz nie był wyzywajacy(bez przydymionych oczu lub krwistych ust).Zastanawiam sie nad złotymi cieniami i jasnym różowym błyszczykiem,ale nie wiem czy nie bedzie to zbyt"blade".Byłabym wdzieczna za jakiekolwiek rady.Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Znowu czerwona sukienka:)ale tym razem dla blondynki:)
Czerwień plus złote dodatki to moim zdaniem ładne połączenie
![]() Aby oczy nie zginęły w tym złocie, wytuszuj mocno, ale i starannie rżesy, i zrób cieniutką kreskę tuż przy lini górnych rzęs czarnym eyelinerem. Możesz oczywiście postawić na złocistobezowe usta i ciemniejsze oczy, ale pisałas, że nie chcesz smoky-eyes, więc polecam wersję z czerwonym transparentnym błyszczykiem. Załączam kilka propozycji dla blondynki w czerwieni ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Znowu czerwona sukienka:)ale tym razem dla blondynki:)
dzieki za szybką odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.