|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Ostry rudy kolorek + loki!!! czy to dla mnie??
Szukam i szukam wątków na ten temat, ale nic mi nie pasi... Poradźcie dziewczyny czy taka fryzurka (temat) pasuje do mnie, bo marze o niej, chociaz sie boje czy wyjdzie, bo często kolory na moich włosach różnia sie o kilka tonów o tych, które miały wyść z opisu farb
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez migdalowa89 Czas edycji: 2007-08-28 o 14:31 Powód: Koniecznośc usuniecia zdjec :( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ostry rudy kolorek + loki!!! czy to dla mnie??
o kurcze
![]() moja wymarzona fryzura - kręcone, rude włosy. ;-) na ferie zimowe planuje trwałą - nie lokospirale, ale skręt mocniejszy niż fale. zobaczymy co będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ostra zmiana...ale nie jestem tego pewna..zobaczymy, co powiedzą inne dziewczyny, ja widziałabym cię w delikatniejszym kolorku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja mam właśnie takie włosy,polecam farbę Loreal Feria kolor Mango Boski,no i nabłyszczac sobie potem włoski sprayem dla podkreślenia koloru,jak bardzo tego chcesz to spróbuj,trochę mocniejszy makijaz wtedy trzeba będzie sprawić-bardziej opalona buzka (troszke solarium lub puderek ciemniejszy), wyraziste oczy i będzie super.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Witaj
Z reguły jest tak,że jesli masz cerę naczynkową to czerwienie rudośći uwypuklą pajączki i każdą czerwoną niespodziankę na twarzy,zwłacza przy jasnej karnacji.Dziewczyny mają rację odnośnie makijażu bo i inaczej będziesz wyglądała mdło.Jestem za rudym ale nie wiem czy loczki to dobry pomysł ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
Cerę mam prawie białą, jeśli już sie zdecyduję na ten rudy (najpierw kuracja włosków, żeby kolor sie utrzymał), to raczej myślałam nad podkreślaniem tej bladości (podobno to trendy ;p) a nie solarium.. Zreszta opalać się nie mogę niestety, jestem uczulona buuuu
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
wiesz nieznam sie zbytnio na doborze kolorkow, ale widzialabym Cie w czyms delikatniejszym, bo wydaje mi sie ze taki ostry rudy kolorek bylby niezbyyt naturalny, ale no niewiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
moim zdaniem ladnie by ci bylo w grzyweczce na bok cietej na skosa i pocieniowane wloski na calosci kolorek- jasny blond i czekoladowe pasmeka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
![]()
No to po przerwie napisze i pokaże sie wam w nowym image
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
super wygladasz w tym kolorze i w tej fryzurce, ja tez kocham rudosci
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ale to nie jest ostry rudy kolorek
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.