|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Hej, dziewczyny. Jestem tu nowa i proszę o rady - szczere, choćby najboleśniejsze
![]() Co powinnam zmienić w sobie [fryzura, może jakieś propozycje make-upu], by wyglądać lepiej? Mój typ kolorystyczny to wg mnie zima południowa, choć mam problemy, bo np.: niezbyt dobrze mi w czerni ;D 1. Jak się opalasz szybko, na ciemniutki brąz 2. Kolor oczu - ani ciemne, ani jasne, niebiesko - szare "stalowe"[jak to ktoś określił] +białe"włokienka" w środku, kolor zależny od światła, bo czasami typowo szary, bądź zielonkawy. 3. Piegi - mało, szaro-brązowe. 4. Cera - oliwkowy, chłodny, lekko żółtawy. 5. Naturalny kolor włosów - ciemny brąz, przebłyski chyba raczej popielate. 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest ciepły, dość intensywna czerwień 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? Dobrze: biel [czysta, ostra], grafit, niebiesko-szary, granat, błękit, fiolet, mocny, czysty róż, czerwiń, bordo, zgniłą zieleń. Niedobrze: pomarańcz, chyba jednak czerń, brudny róż, seledyn, żółty, BRĄZ, rudy. Edytowane przez Przezlosliwa Czas edycji: 2006-12-20 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: co zmienić?;>
tak na pierwszy rzut oka kojarzysz mi sie z milą jovovich lub anią dąbrowską
![]() moja propozycja makijazu dla ciebie ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za opinię i zdjęcie makijażu, bardzo mi się podoba, wypróbuję go niedługo
![]() A mimo wszytsko, co sądzisz [i ogólnie sądzicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
yyy no ze zdjec to nie za bardzo widac jaki naprawde masz owal twarzy, ale mysle ze lekkie skrocenie wlosow powinno byc ok. nie mam innego zdjecia fryzury- cos tam jednak moze sie dopatrzysz. sadze, ze w takiej jak ponizej wersji bedziesz wygladac zalotnie
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Tak... Zdecydowanie skroc wloski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję, właśnie zastanawiam się ostatnio nad powrotem do krótszych włosków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
o matko... nieeeeee....
wyglądasz w tym totalnie starooooooo nierob takiej fryzury! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
:P staro? :P hm...w sumie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
wole szczerze odpowiadac;p
jakby co to najwyzej bana dostane;p albo sie ktos obrazi ![]() a co do fryzurki... hmmm masz sliczna twarz... i chyba pasowala by ci fryzurka ta ktora zaproponowala "odszczepieniec" jest bardzo delikatna i kobieca... a wlasnie taka masz twarz delikatna... hmm ciekawa jestem jakbys wyglądała w dłuższych włosach mocno pocieniowanych przy twarzy.. wydaje mi się ze dobrze.. ale moge się mylić... dobrze było by zrobić do tego metamorfoze komputerowa.... a wogole to kolor włosów fenomenalny! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Ja tam się na pewno nie obrażę
![]() Hmmm... w sumie się zastanawiałam albo nad dalszym zapuszczaniem włosków albo nad obcięciem radykalnym. A co powiecie na takie cudo? Dzięki za komplementy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
no wlasnie tez juz o tej fryzurce myslalam... popros o metamorfoze komputerowa z ta fryzurka i zobaczymy ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Kolor oczu + kolor włosów... aaa cudo
![]() jak dlz mnie fryzurka taka własnie luzna, może trochę krótsza! CUDO! ![]() Ta którą wkleiłaś, hmm, możnaby poprobować ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
ekhm.. ta twoja pierwsza propozycja fryzury nie jest rzeczywiscie najlepszym rozwiazaniem. delikatnie mowic- dodaje ci kupe lat
![]() to juz lepsza ta druga:
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
mnie bardzo podoba sie ta metamorfoza komputerowa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
O! dziękuję baaardzo za metamorfozę
![]() ![]() Bardzo przyjemnie zaskoczyły mnie Wasze komentarze na temat mojego koloru włosów, bo muszę się przyznać, że mnie korci, by go zmienić, ale teraz zaczynam się zastanawiać, czy warto... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.