|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Zarabianie przez internet-ankiety
spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-03-03 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Zarabianie przez internet-ankiety
reklama?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dla mnie to nie reklama tylko zarobek Wypełnianie ankiet odbywa się za pośdrednictwem internetu, same więc decydujecie kiedy chcecie poświęcić na to chwilę czasu (od kilku do kilkunastu minut). Do uczestnictwa w badaniu zaproszone zostaną osoby spełniające kryteria zleceniodawcy. Może się zdarzyć sytuacja, w której przed przystąpieniem do ankiety zostaniesz poproszona o udzielenie odpowiedzi na dodatkowe pytania; serwer podejmie wtedy decyzję czy spełniasz dodatkowe kryteria. Przed przystąpieniem do wypełnienia ankiety zostaniesz poinformowana o wysokości wynagrodzenia oraz ostatecznym terminie, w którym ankieta zostaje zamknięta. Może się jednak zdarzyć, że zaproszonych osób będzie więcej niż życzy sobie tego zleceniodawca. W takim wypadku obowiązuje zasada: kto pierwszy ten lepszy. Ja się kiedyś zapisałam i mam już ponad 100 zł na koncie-wypełniłam zaledwie parę prostych ankiet. Niedługo poproszę by mi przelali na konto, bedzie na kosmetyki. |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Nie depcze krokusów
|
Bla, bla, bla, jaka bzdura... Tu nie chodzi o zarabianie, tylko handel danymi osobowymi.
Zwykle przychodzi 1 ankieta rocznie, a przez ten czas Twoje dane są przetwarzane przez różne instytucje, wysyłające Ci śmieci lub przekazujące dane innym. Pieniądze wypłacane są od pewnej wysokości - większość ankieterów takiego salda nigdy nie osiąga.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.