|
|||||||
| Notka |
|
| Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Nutka nie gryzie!
|
Wesolych Świąt !!
Cudownych, białych, miłych, radosnych, pogodnych, spokojnych, zdrowych świąt upływających we wspaniałej atmosferze ,zwariowanego Sylwestra i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku życzy
Nutka |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wesolych Świąt !!
Spkojnych Świąt spędzonych w gronie najbliższych przy blasku Gwiazdy Betlejemskiej, pachnących choinką i piernikami. Nowego Roku niosącego wszystko co najlepsze życzy
DeeDee
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Nutko i wszystkie Kuchenne forumowe
Wesołego, rodzinnego Bożego Narodzenia i przepysznych potraw na stołach, udanych wypieków i radości ze świętowania życzy Lullu |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam wszystkim: spełnienia wszystkich marzeń, przychylności wszechświata, siły w ramionach i czystego ognia w sercu. Niech wszystko czego się dotkniecie, stanie się pomocne w spełnieniu marzeń, a każda najdrobniejsza nawet czynność przybliża Was do bycia najszczęśliwszymi i najbardziej uśmiechniętymi osobami spośród wszystkich ludzi !
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Życzę WAM...dużo nadzienia w pączku, zielonego światła na przejściu,pozytywnych wibracji, uśmiechu na codzień, pogody ducha, śniegu zimą,końca gier-tych(a),ciepłych kapci, zaspokojenia swoich pragnień, spełnienia najskrytszych marzeń- prócz jednego- by było o czym marzyć,przyjemnych snów,wygodnego łóżka,satysfakcji z kazdej rzeczy którą robicie,by każda łza która pojawi się na Waszej skroni, była łzą szczęścia...tego i wiele wiele więcej życzę Wam
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowych i wesolych Swiat
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Jestem nowa na tym forum.Chciałabym życzyć wesołych Świąt(troszkę spóżnione życzenia ale co tam)liczy się gest .Pozdrawiam wszystkich i zyczę udanego dnia pa
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

Wesołego, rodzinnego Bożego Narodzenia i przepysznych potraw na stołach, udanych wypieków i radości ze świętowania życzy Lullu