|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Fryzurka Dla Chłopaka
Pytanie kieruje do stylisty -fryzjerki pani Grażny Wilewska Sbirenda chcialbym zmienic cos w swojej fryzurze i chciałbym prosić o porade ...załaczam Fotke w załaczniku.. przyczym w chwili obecnej mam dłuższe włosy Zastanawiałem sie nad takim irokezem cieniowanym tzn punk Nie wiem jak dokładnie to NAZWAĆ PROSZE O RADĘ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fryzurka Dla Chłopaka
Masz troszkę puclatą twarz.
![]() ![]() ![]() Więc moim skromnym zdaniem -> BĘDZIESZ FAJNIE WYGLĄDAŁ ![]() Załączam zdjęcie fryzurki mojego faceta, ma bardzo oryginalny przód. ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
witam!
ale coż tak oficjalnie Grzegorzu?? ![]() nie wiem za bardzo co to dla Ciebie znaczy irokez cieniowany punk? bo wlasciwie irokez jest cieniowany... ![]() ze zdjecia nie wygladasz na osobe , ktora chce az tak bardzo zaszalec....z fryza, ale moge sie mylic ![]() wysylam Ci kilka fotek ,w ktorych ja Cie widze , ale jak co to mnie popraw ![]() bo nie wiem czy chcesz takij prawdziwej awangardy czy nie kilka fotek wysylam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
A mógłbym dostać większe te ZDJĘCIA jesli można !!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Mam prosbe móglbym dostac wieksze te Zdjecia ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam serdecznie....Piszę ten post ponieważ jestem ciekaw czy któraś z Dziewcząt podjęła by się wyzwania i znalazła dla mnie jakąs ciekawą fryzurkę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzurka dla Chłopaka....
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
do whitebeth ;tutaj prosze wklej symulacje jesli uda sie wogole cos wyczarowac z tych przeslanych zdjec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale jak masz wiecej zdjec ,to dawaj, zawsze łatwiej cos dopasować. maila znacie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie problem w tym ze kumpel pozyczyl nasz aparat na jakas imp rodzinna i mial dzis oddac wiec jak bedziemy mieli cos wiecej zaraz podesle kochana jestes
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
na razie zrobiłam tyle, lepsze by było foto z przodu, bo nie mogę znalezc zdjec takich z lekkiego profilu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
![]()
...hahaha...prawdę mówiac to bardzo "nam" się Twoje fotki podobały..mile nas to zaskoczyło bo szczerze mówiac to sądziłem ze z tych fotek wyjdzie coś o wiele gorszego :P od urodzenia noszę taką samą fryzurę i nie jestem przyzwyczajony do takiego rozmachu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
wiem,że to nie są wyżyny fotomontażu, ale miałam ograniczone mozliwosci , bo taki półprofil to ciężko znalezc na fotkach,zeby cos dopasować
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
moja propozycja
![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
fryzurka dla chłopaka!
mam dosc krotkie, gęste i nie chcace sie za bardzo polozyc włosy, niedlugo ide do fryzjera i chcialbym zeby mi je fajnie obcial (najchetniej dol i boki tylko maszynka), tylko nie wiem co z gora zrobic, bo nie chce maszynka... macie zdjecia jakiejs fajnej fryzurki?? jak tak to bede wdzieczny. moze jakies inne propozycje fryzur posiadacie to tez bede wdzieczny.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Dot.: fryzurka dla chłopaka!
Widze, ze nie ma zadnych odpowiedzi na Twoj temat, tak wiec ja sprobuje Ci pomoc w ramach meskiej solidarnosci, ha.
Przypuszczam, ze panie udzielilyby takiej odpowiedzi: Udaj sie do dobrego fryzjera, ktory poradzi Ci w jakiej fryzurze bedzie Ci najlepiej. Nie wiemy gdzie mieszkasz ale w kazdym wiekszym miescie znajdzie sie pare salonow fryzjerskich, a w ktorym jest najlepiej, mozesz wypytac kolezanki badz kolegow. Gdyby ta odpowiedz Cie nie zadawalala mozesz wstawic swoje zdjecie, a wizazanki napewno cos Ci doradza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Dot.: fryzurka dla chłopaka!
prosze pomozcie mi!! moze irokez?? tylko bym chcial taki pas wlosow z tylu (nie za bardzo rzucajacy sie w oczy) i normalnie dluzsze wlosy z przodu i niewygolone boki? wiecie o co mi chodzi? moze znacie miejsce w Warszawie gdzie tak zrobic? albo wrzucajcie jakies fotki jesli mozecie, to co napisalem na samym poczatku tematu sie nie zmienilo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.