Szukam skutecznego aerobicu... - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2006-12-22, 17:54   #1
*aniula*
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 169

Szukam skutecznego aerobicu...

Witam

Wiêc szukam jakiego¶ fajnego aerobicu, w miarê taniego (tak do 20 z³) tzn. mo¿e byæ dro¿szy, ale ¿eby by³ dobry i sprawdzony ewentualnie .

Mo¿e byæ te¿ do sciagniecia z neta.

Wiem, ¿e takich tem. by³o setki, ale wpisalam do wyszukiwarki aerobic i tyle mi tego wyskoczy³o, ¿e ho, ho .

Kiedy¶ mia³am taki fajny aerobic z "Przyjació³ki", ale gdzie¶ mi siê zgubil .

Mam ¶ci±giniety aerobic z Deanne Berry, ale nie daje rady go ca³ego wykonaæ i w ogóle jako¶ mi nie podchodzi... ale skoro jest skuteczny to szukam czego¶, ¿eby mnie troche przygotowa³ do tego .

Dziêkujê z góry za odpowied¼

Pozdrawiam i ¿ycze Wesolych ¶WIAT

Cel:
14.04.2007 - 21.04.2007 (na pocz±tek ) ZERO S£ODYCZY!!
*aniula* jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-12-23, 10:01   #2
kas!a
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 188
Dot.: Szukam skutecznego aerobicu...

Dla mnie najskuteczniejszy jest Pump it up oraz Body jam, przy nich a¿ chce sie æwiczyæ.
Je¶li nie umiesz w ca³o¶ci wykonaæ tego z Deane Berry to zacznij od Heatu, potem stopniowo próbuj tañczyæ Dance it out, na koñcu Pump it up bo jest szybki i trudny. Ja ca³± zime æwiczy³am ten aerobik, zna³am go na pamiêæ, a nauczy³am sie po oko³o 5 razach.

wymiana ksi±¿ek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-12-23, 12:20   #3
*aniula*
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 169

Dziêki kas!iu

A sk±d mo¿na ¶ci±gn±æ ten ca³y Heat i Dance It Up? Je¶li kto¶ to ma to móg³by wrzuciæ na Megaulopad itp.? Albo mo¿e mozna ¶ci±gn±æ to eMulem? Wpisa³am do wyszukiwarki w eMule "Dance It Up" i nic mi nie znalaz³o (serwer globalny). Ale w ogóle mój eMule jest jaki¶ b. dziwny ostatnio bo nic mi nie znajduje... Mo¿e wiecie czym to jest spowodowane??

Z góry dziêki

Cel:
14.04.2007 - 21.04.2007 (na pocz±tek ) ZERO S£ODYCZY!!
*aniula* jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-12-25, 18:20   #4
Ptysiulka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 462
GG do Ptysiulka

Heat, dance it out i pump it up to poszczególne czê¶ci aerobiku z Deane Berry
ja zawsze wykonuje rozgrzewkê (heat) + nastepn± czê¶æ albo dance it out albo pump it up w zalezno¶ci ile mam si³y, ale bywa³o ¿e robi³am te wszytskie czê¶ci

Nowe w±tki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.