Tester Ogródka Śródziemnomorskiego we Wrocławiu. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-11-17, 05:59   #1
paula09
Przyczajenie

Question

Tester Ogródka Śródziemnomorskiego we Wrocławiu.

Gdzie we Wrocławiu są dostępne testery ogródka śródziemnomorskego? Opis na KWC jest bardzo zachęcający, ale zanim kupię muszę przetestowac go na swojej skórze. Jako ciekawostka - ogród nilowy w pierwszej chwili wcale mi się nie spodobał jednak po ok. godzinie zapach rozwinął się tak pięknie, że szybko wróciłam, kupiłam i nie rozstaję się z nim mimo tego, że lato już dawno się skończyło...
paula09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-17, 07:51   #2
MARTECZKA
Rozeznanie

Dot.: Gdzie we Wrocławiu

Tydzień temu byłam w Sephorze w Koronie i tam stał wielki tester - to sobie psiknęłam .Tam widziałam zaraz po wejściu z prawej.
MARTECZKA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-17, 08:00   #3
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARTECZKA Pokaż wiadomość
Tydzień temu byłam w Sephorze w Koronie i tam stał wielki tester - to sobie psiknęłam .Tam widziałam zaraz po wejściu z prawej.
Naprawdę? Śródziemnonorskiego? A a ja myślałam, że tyko Nilowy mamy w Polsce...
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-17, 08:04   #4
ETERNITY
Rozeznanie

Też się zdziwiłamAż mnie korci,coby do Korony podjechać i zobaczyć to na własne oczyChoć Śródziemnomorski mam i jeśli Paulu09 byłabyś zainteresowana mogę Ci zrobić próbasa cobyś jechać tam nie musiała
ETERNITY jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-17, 08:07   #5
MARTECZKA
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
Naprawdę? Śródziemnonorskiego? A a ja myślałam, że tyko Nilowy mamy w Polsce...
No pewnie,ze to był ten zielony,Nilowy - czy ja jestem poważnie walnięta,że zawsze mi się mylą Ten sródziemnomorski stał obok - białe pudełko z niebiesko - zielonymi zdaje się "elementami" i jeszcze pomyślałam,czemu do jednego jest tester a do drugiego nie ma.No to spryskałam się zielonym,ale przynajmniej był piekny A swoją droga - czemu do zielonego jest a do drugiego nie ma testera?Bo to jest ten zielony,który zawsze widzę...Nilowy...
MARTECZKA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-17, 08:12   #6
ETERNITY
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MARTECZKA Pokaż wiadomość
No pewnie,ze to był ten zielony,Nilowy - czy ja jestem poważnie walnięta,że zawsze mi się mylą Ten sródziemnomorski stał obok - białe pudełko z niebiesko - zielonymi zdaje się "elementami" i jeszcze pomyślałam,czemu do jednego jest tester a do drugiego nie ma.No to spryskałam się zielonym,ale przynajmniej był piekny A swoją droga - czemu do zielonego jest a do drugiego nie ma testera?Bo to jest ten zielony,który zawsze widzę...Nilowy...
He he No ale choć testera nie ma to sam zapach jest dostępnyCiekawe w jakiej cenie go oferują bo ja swój Ogródek na Allegro kupiłam za 230 zł+ przesyłka..No ale za to mam 100 ml pachnącego ziołowego szczęściaNo i tym szczęściem chętnie się podzielę tak jak napisałam więc Paulu jeśli jesteś zainteresowana napisz priv
ETERNITY jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-17, 12:54   #7
paula09
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ETERNITY Pokaż wiadomość
He he No ale choć testera nie ma to sam zapach jest dostępnyCiekawe w jakiej cenie go oferują bo ja swój Ogródek na Allegro kupiłam za 230 zł+ przesyłka..No ale za to mam 100 ml pachnącego ziołowego szczęściaNo i tym szczęściem chętnie się podzielę tak jak napisałam więc Paulu jeśli jesteś zainteresowana napisz priv

Do Wrocławia i tak muszę jechać, ale skoro marne szanse na przetestowanie tego ogródka to chętnie skorzystam z Twojej oferty Już do ciebie piszę...
paula09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-14, 21:43   #8
Vega...
Raczkowanie

Chciałam rozgłosić wszem i wobec, że pojawiły się w Galerii Dominikańskiej (Wrocław) w Douglasie i Sephorze Ogródki Śródziemnomorskie! Piękne flakoniki, zapach niezwykły. Choć ja tam chyba jeszcze nie dojrzałam, ale wiem, że ma sporo zwolenniczek, więc informuję
Vega... jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-15, 16:11   #9
vesenka
Zakorzenienie

Dot.: Tester Ogródka Śródziemnomorskiego we Wrocławiu.

W Poznaniu też są. Od jakiegoś czasu w Sephorach, a w zeszłym tygodniu widziałam i w Douglasie. Testery też są. Zapach piękny, a co do ceny, niestety nie pamiętam dokładnie ile, zapamiętało mi się tylko, że jakaś zaporowa była

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-15, 16:53   #10
tulipanka
Zakorzenienie

Dot.: Tester Ogródka Śródziemnomorskiego we Wrocławiu.

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
W Poznaniu też są. Od jakiegoś czasu w Sephorach, a w zeszłym tygodniu widziałam i w Douglasie. Testery też są. Zapach piękny, a co do ceny, niestety nie pamiętam dokładnie ile, zapamiętało mi się tylko, że jakaś zaporowa była
bo Śródziemnomorski już jakiś czas temu sprowadzili do Polski, z tego co pamiętam kosztuje ok. 350zł za 100ml
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości