![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
i co ja zrobiłam...:(
...
ni ma tu juz VerQi jako VerQi adje ![]() Edytowane przez VerQa Czas edycji: 2007-06-02 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: i co ja zrobiłam...:(
to ma klase widac chlopoczyna...
moze czasem warto odpuscic? nawet 'byle jakie' smsy? |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
...
ni ma tu juz VerQi jako VerQi adje ![]() Edytowane przez VerQa Czas edycji: 2007-06-02 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
...
ni ma tu juz VerQi jako VerQi adje ![]() Edytowane przez VerQa Czas edycji: 2007-06-02 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Miuoshowa
|
Wykasuj jego numer, wiadomosci, maile, archiwum z gg, potargaj i wyrzuc zdjecia, pochowaj (albo i tez wyrzuc) pamiatki, nie bywaj w miejscach, ktore Ci go przypominaja, albo w takich, w ktorych bywa on. Co z oczu, to z serca. No i nie nakrecaj sie, ze to wlasnie on byl miloscia Twojego zycia. Bo jak widac nie byl. Przejdzie Ci.
![]()
#6 |
Raczkowanie
|
...
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Myślę, że przejdzie Ci z czasem...ale musisz się postarać żeby do niego niepisać i się nie odzywać, rozumiem, że to może być trudne.
Ale tak naprawdę taką "miłość" może wyleczyć druga, większa Miłość. |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Na taka nieszczesliwa nieodwzajemniona miłosc sa dwa lekarstwa: czas lub inna miłosc...a wiem na swoim przykładzie,ze jest mozliwe zakochac sie ponownie i nie skłame jak napisze,ze teraz kocham bardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Choćby nie wiem jak Cię korciło, odpuść sobie wszystkie kontakty z nim. Teraz wydaje się to niemożliwe, ale w końcu przejdzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
mialam podobna sytuacje,szukalam glupiego pretekstu zeby tylko napisac liczac,ze mi odpisze...dalam sobie w koncu spokoj bo dotarlo do mnie jakie to jest upokarzajace,ze on ma mnie gdzies.Wykasowalam jego numer gg,wszystkie rozmowy,zdjecia i rzeczy gleboko schowalam.Teraz nawet nie mam pojecia gdzie to wszytsko jest.Minelo 10 miesiecy odkad go nie widzialam i jest dobrze.Juz nie placze,zal mija a pozostaje obojetnosc.Tobie radze to samo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
....
ni ma tu juz VerQi jako VerQi adje ![]() Edytowane przez VerQa Czas edycji: 2007-06-02 o 09:23 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Też tak kiedyś robiłam, smsy niby zwyczajne a jednak żeby zwrócić jego uwagę, na szczście w porę się opanowałam a wtedy on zaczął do mnie pisać i nie miał już szans. Na szczęście- bo ten związek był destrukcyjny.
Wiem, że trudno Ci się powstrzymać ale powinnaś.. tym bardziej, jeśli on jest na tyle "głupi" że się naśmiewa z Ciebie- widać brak szacunku. Ja z czasem po prostu zapomniałam, pomogły mi nowe znajomości itp. no i trzeźwa ocena sytuacji... rozumie, że mieszkasz w małej miejscowości i go chcąc nie chcąc spotykasz ale jeśli zerwiesz z nim kontakt, nie bedziesz pisać itp. to z czasem to minie. Poza tym świat nie ogranicza się tylko do Twojej wioski, wypuść się do jakiegoś okolicznego miasta z koleżankami i po prostu dobrze baw, zawrzyj nowe znajomości... wtedy bedzie Ci łatwiej.
#13 |
Raczkowanie
|
...
ni ma tu juz VerQi jako VerQi adje ![]() Edytowane przez VerQa Czas edycji: 2007-06-02 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Wykasuj konto na fotce, wykasuj jego nr z książki telefonicznej, z GG, jego mejla z kontaktów! (wiem, że znasz to wszystko na pamięć, ale jeśli się tego nie widzi, to mniej korci, naprawdę)...
Potrzebna by Ci była osoba, która zajęła by Ci sporo czasu - nie mówię o jakimś facecie (bo skoro za TYM tęsknisz, to znaczy, że troszkę za wcześnie) - ale przyjaciółka, czy facet w charakterze przyjaciela? ale przede wszystkim nie możesz o sobie myśleć, że jesteś głupia !!! ![]() Przecież każda z nas tak ma... a głupi jest tylko i wyłącznie ten facet, który naśmiewa się z Ciebie.... (brak kultury!!!) Nie martw się, na pewno wszystko się ułoży, z czasem nawet te przypadkowe spotkania w Waszej miejscowości, spotkania z innymi znajomymi i z nim przy okazji przestaną tak na Ciebie działać... Ale potrzeba czasu... Jednym wystacza pół roku, innym zaledwie miesiąc, a niektórzy....no własnie....tak jak Ty, potrzeują troszkę więcej czasu. Ale zapewniam Cię, że bedziesz szczęśliwa, że z czasem tych płaczących dni bedzie coraz, coraz mniej, aż w końcu bedziesz gotowa na nowe znajomości i nową, większą Miłość !! I tego Ci szczerze życzę!!! 3maj się i główka dó góry!!! ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
...
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
oj tez tak czesto mialam ze chowalam telefon gleboko gdzies zeby tylko nie napisac...i potem i tak pisalam...to juz tak jest jak komus na kims zalezy...
Ale moim zdaniem powinnas odpuscic...skoro on sie z Ciebie "nasmiewa" ?! to juz lekka przesada.. ![]()
#17 |
Przyczajenie
|
;(
Naprawde tak bardzo go kochasz? Jaki on jest? Co maja w sobie ci faceci ze tak na nas dzialaja? Glupie jestemy chyba i tyle...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Dot.: ;(
...
ni ma tu juz VerQi jako VerQi adje ![]() Edytowane przez VerQa Czas edycji: 2007-06-02 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
I co dalej? Wrocicie do siebie?
O czym gadaliscie? Twoj przynajmniej z toba gada ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Zapomnialam spytac. Co czulas jak z toba pisal>? Dalej go kochasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Oj wiem ,ze Ci ciezko.Moze sprobuj zwrocic uwage w inny sposob.POkaz mu ,ze jestes szczesliwa i nie jest Ci do szczescia potrzebny.Pokaz mu jak sie dobrze bawisz.niewiem na ile mozesz sobie pozwolic ale odmien siebie calkowicie.Mowie o nowej fryzurze jakis fajnych ciuchach (szczegolnie take ktore jemu sie podobaja) no i moze zakrec sie kolo jakiegos faceta (tak nie zoobowiazujaco)
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Pomyśl o jego złych cechach i tylko o nich
![]() I poszukaj nowego chłopaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
...
ni ma tu juz VerQi jako VerQi adje ![]() Edytowane przez VerQa Czas edycji: 2007-06-02 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
No, tragedia... ***any Kuba...
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Bedzie ok
Moze napisal dlatego ze chce wrocic!! Powinnas z nim pogadac i powiedziec u o swioch uczuciach. Dziewczyno zrob to jak najszybciej!! Trzymam kciuki. Masz z nim pogadac
Edytowane przez izka-serduszko Czas edycji: 2007-06-01 o 18:17 Powód: blad jezykowy |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bedzie ok
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Hmmm... Jakiś znajomy?
![]() A tak poza tym - ja wiem, że Ci ciężko... Ale kurczę, co to za facet, który się wyśmiewa z Ciebie bo napisałaś do niego smsa? Wart jest Ciebie? Chyba nie bardzo. I też chyba bym odradzała "rozmowę o uczuciach"... Bo jak widać on te uczucia ma w głębokim poważaniu. Sytuacja byłaby trochę - tylko trochę - inna, gdyby facet miał jakąś klasę. Ale ten nie ma, więc po co się narażać na nieprzyjemne reakcje z jego strony. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Jaka dyskusja rozgorzala... A moze ten twoj facet nie jest taki zły i tylko ty to wyolbrzymiasz? sory dziewczyny ze stoje po jego stronie ale ja głupia juz tak mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Witam Grzesia serdecznie:/ :| a coz Ty tu robisz? czyzbym sie kurde wkopała ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.