|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Pomoze mi ktos??
Witam
![]() ![]() Otoz potrzebuje waszej pomocy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomoze mi ktos??
z tego co wiem, to raczej Ci tu nikt nie pomoże, bo tu sie nie odrabia prac domowych
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
i gdzieś przepadnie jak inne tego typu wątki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Uda Ci się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
na usmiechowym sie smiejemy a nie pomagamy..ale jako nowa nie wiedziałas wiec wybaczam. Jako nowa tez nie wiesz ze wszelkiego rodzaju prosby: zróbcie za mnie to..., pomózcie mi w... nie sa spełniane bo tak mówi regulamin i pół wizazu a to z powodu rozprzestrzeniania sie lenistwa takze nie chodzi o to ze my jestesmy niemiłe. Bedziesz musiała poradzic sobie sama a ja mam rade moze ci sie ona nie przydac ale moze przejzenie usmiechowego z kawałami lub jakimis tekstami pomoze ci. Cos przez to wpadnie ci do głowy lub cie zainspiruje. Zycze powodzenia, trzymam kciuki za twój projekt a jako nową Witam serdecznie na wizazu.
![]()
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.