|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Plasterki
Mam nadzieje, że któraś z was wie coś może na temat tych plasterków odchudzających, które mozna kupić w Rossmanie. Czy one daja jakieś efekty czy to pic na wode fotomontaż ??
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plasterki
Cytat:
.Jeżel i byłoby to możliwe,to na świecie nie byłoby ludzi otyłych,a my mogłybyśmy na codzień zjadać ulubione naleśniczki,placuszki itd .Aczkolwiek to tylko moja opinia i nie ręcze za nią ręką i głową
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do naleśniczków...
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Wiem, co masz na myśli
Mi osobiscie wydaje sie, ze dzialanie ma to podobne jak wszystkie inne tabletki odchudzajace, tyle ze substancje w nich zawarte uwalniaja sie przez skóre (tak jak plastry antykoncepcyjne, albo np. niquitin) A co do tabletek... No cóż, jedne troszke dzialaja, inne nie... Pewnie podkrecaja w pewnien sposob przemiane materii, przeczyszczaja i odwadniaja organizm. Spróbuj najpierw poczytac i przeanalizowac skład, nim zaczniesz czegos uzywac mozesz sobie tym bardzo zaszkodzic. Osobiscie uwazam ze lepiej nie eksperymentowac, tylko w rozsądny sposób zaplanowac utrate masy ciala
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ćwiczenia + racjonalna dieta to jest klucz do sukcesu, a nie plasterki, herbatki, tabletki itp. środki
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś próbowałem plastrów na odchudzanie - w moim przypadku były całkowicie nieskuteczne. To wywalanie pieniędzy!
Lepiej wydać tę kasę na owoce czy sprzęt sportowy. |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
A szkoda, bo ja bym sobie na czoło choćby przykleiła, gdyby to miało zadziałać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

.Jeżel i byłoby to możliwe,to na świecie nie byłoby ludzi otyłych,a my mogłybyśmy na codzień zjadać ulubione naleśniczki,placuszki itd

Mi osobiscie wydaje sie, ze dzialanie ma to podobne jak wszystkie inne tabletki odchudzajace, tyle ze substancje w nich zawarte uwalniaja sie przez skóre (tak jak plastry antykoncepcyjne, albo np. niquitin) A co do tabletek... No cóż, jedne troszke dzialaja, inne nie... Pewnie podkrecaja w pewnien sposob przemiane materii, przeczyszczaja i odwadniaja organizm. Spróbuj najpierw poczytac i przeanalizowac skład, nim zaczniesz czegos uzywac