|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Opaska gipsowa?? a co to w ogóle jest
Witam Wizażanki to jest moj pierszy wątek więc proszę o wyrozumiałość.
W wyszukiwarce znalazłam wątek o odlewach gipsowych twarzy i innych części ciała. Napisane tam było jak zrobić odlew twarzy, ale ja z tej instrukcji nic nie rozumiem (no może troche ) ![]() ![]() Edytowane przez surikatka Czas edycji: 2006-12-30 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Opaska gipsowa?? a co to w ogóle jest
Nie mogę Ci poiedzieć co to jest, ale znalazłam coś takiego
http://www.dlapacjenta.pl/sklep/prod...a4bf976c27144b http://www.dlapacjenta.pl/sklep/imag...gips_odl_s.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Droga Iwonko serdecznie dziekuje za pomoc ![]() ![]() a tymczasem Dobranoc....idę spać bo cały dzień (6 godz.) roznosiłam ulotki Kwiaciarni mamy koleżanki... miłych snów zyczę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Czasami trzeba zamówić taki bandaż gipsowy ... tzn. apteki często nie mają go na stanie tylko zamawiają na życzenie klienta
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
No coz bylam w aptece...ale nie było a nie zamówilam bo to na drugim koncu miasta w ktorym mieszkam (wroclaw). Jak bede mialqa chwile wolnego to przejde sie do apteki koło mojego domciu....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
u mnie w szkole pan od chemii eksperymentowal z gipsem i wiem ze rzeczy potrzebne do tego kupowal w sklepach dla plastykow. tam trzeba zajrzec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.