|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]()
A więc moje Drogie...
Chodzi mi głównie o zmianę fryzury na wiosnę ![]() ![]() Trochę o moich włosach najpierw... 1. Kolor - farbowany blond, czasem balejaż blond/brąz - naturalne mam też jasne, tylko to bardziej taki mysi, szary odcień 2. Długość - niby zapuszczam - sięgają znacznie za ramiona (mniej więcej do tylniego zapięcia stanika ![]() 3. Struktura - są cienkie - raczej puszą mi się końce, a przy głowie przyklapnięte ![]() - delikatne, szybko się przetłuszczają - myję codziennie (mogłabym co 2 dni, ale nie lubię) 4. Układanie - podatne - bardzo łatwo zrobić mi loczki, które długo się trzymają na głowie - często prostuje UWAGA! Dziewczyny prosiłabym głównie o porady odnośnie kształtu fryzury i koloru. Nie chodzi mi tutaj o robienie w Photoshopie zdjęć, bo nie mam odpowiednich raczej. Proszę oceńcie swoim fachowym okiem jak mnie widzicie, co radzicie. Czy pozostać tak jak jest? Podam Wam też info określające typ kolorystyczny, bo może tak kolor będzie Wam łatwiej dobrać ![]() 1. Opalam się raczej szybko. Najpierw na różowo, jak przesadzę z opalaniem. Szybko jednak robię się złocista. 2. Oczy mam koloru brązowego. Mam też dosyć ciemne rzęsy, ale niestety dosyć jasne brwi i cienkie. Wierzcie mało co tam wyrywam! 3. Mam kilka piegów na nosku, ale mało widoczne. 4. Cera... Hm, raczej jasna. Wydaje mi się, że chłodny mam odcień. Nie rumienię się ![]() 5. Włoski już opisałam wyżej. 6. Usta jasny róż. 7. Czuję się dobrze w kolorze czerwonym, różowym, niebieskim, czarnym. Ogólnie mam kolorową garderobe i eksperementuję ze wszystkim, a może nie powinnam ![]() Będę bardzo wdzięczna za jakąkolwiek sugestię. Nadmienię też, że mam kształt twarzy... hmm, tu mi trudno samej ocenić czy mam owalną czy okrągłą? Mam też niestety wysokie czoło (7 cm), stąd zawsze grzywka. Z racji brązowego pieprzyka przy ustach i brązowych oczkach wydawało mi się, że fajnie by mi było w brązie. Kiedyś pofarbowałam... Było to zimą i a brąz prawie wpadał w czerń, więc przy jasnej buzi wyglądałam trupio ![]() No nic, może coś poradzicie ![]() ![]() Z racji, że nie mam aparatu wklejam foty robione gdzieś, głównie na imprezach. Może tak też Wam będzie łatwiej ocenić... Czy fryzura pasuje do całości mnie ![]() No nareszcie mam foty... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c745cd3d5787e9b4.html Ja w prostych włosach. Koleżanka ma z koleji boskie loczki naturalne ![]() http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...6b9354810.html Jestem zaznaczona ![]() http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...34e1675a1.html Ale blado wyszłam... No cóż zima... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...dc056eee1.html ![]() http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...353b14287.html Spójrzcie Dziewczyny i proszę o pomoc ![]() ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2007-01-30 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zmienić fryzurkę? Proszę o radę :)
hejka...Szczerze mowiac widzialabym Cie w czekoladzie
![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dziękuję za radę. Faktycznie chyba bez grzywki byłoby jeszcze gorzej. A symetryczna to zawsze jakaś odmiana, więc teraz tylko wizyta u fryzjerki
![]() ![]() Co do koloru... Boję się trochę kombinowa po ostatnim razie. Jakoś ciężko trafić na farbę, czy szampon które by wyszły czystko brązowe, czekoladowe, ale takie delikatne. Jak już pofarbowałam to wpadały w czarny :/ Dzieki za porady, bo skorzystam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]() co do tycz krotkich wlosow,to mysle ze w calkiem krotkich nie bylo by zbyt dobrze-ale to moje zdanie ![]() Pozatym widzialabym Cie cos w takiej fryzurce ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mysle, ze to się nawet zgadza, bo ja, jako blondynka kiedy jeszcze farbowałąm włosy, to zawsze wybierałam odcienie jaśniejsze od moich naturalnych a i tak wychodziły ciemniejsze w rezultacie ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Fryzurka bardzo fajna. Może aż tak mocno bym nie wycieniowała... Chociaż
![]() ![]() A co sądzicie o trójkolorowych bajejarzach? W sensie, że blond + capucciono + jakiś ciemny brąz. Czy to nie będzie przesadnie naćpane na włosach? ![]() Teraz mam sesję, ale jak będę mieć więcej czasu to muszę zawitać na stronki z fryzurkami. Szczególnie mnie ta grzywka skośna zaintrygowała ![]() Kiedyś miałam spód ciemniejszy. Ale już nigdy więcej. Długo trwało zanim włosy dobrze zaczęły blond na nowo przyjmować... Ta fryzurka fajna... ![]() I Japoneczka ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2007-01-30 o 14:29 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Haloo, haloo? Dziewczyny? Brak pomysłów czy brak czasu?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Mysle ze jesli nie chcesz zmieniac za duzo bedzie dobrze jedynie przyciemnic wlosy, zakrecic,zeby powstaly lekkie fale, grzywke mozna troche zagescic i pocienioeac,zeby dodac jej lekkosci ( P. Cruz), albo tak jak Rihanna grzywka calkiem na bok, skrocic wloski przed ramiona i ladnie wycieniowac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
![]()
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A byłam już u fryzjera i wycieniowałam się na całej prawie długości. Grzywkę mam asymetrzyczną ![]() A nad kolorem jeszcze myślę... DaisyBoo dziękuję Ci też za opinię ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
rowniez czekam na fotki,poniewaz zastanawia mnie efekt
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.