|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nie mam pomysłu 'na siebie'..proszę o porady :) a4033a
Zwracam się do was kochane wizażanki z prośbą o porady, sugestie dotyczące ogólnie mnie, mojego wizerunku.
Kompletnie nie mam pomysłów
1. Jak się opalasz - ciężko (najpierw na czerwono bądź różowo). Odcień opalenizny jest hmm 'złotawy'... 2. Kolor oczu - raczej ciemne, w dowód mam wpisane niebieskie.. ale czasem mi ( i nie tylko) wydają się zielone tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, ich kolor jest czysty, oprawa oczu - rzęsy mam ciemne.. ale brwi raczej jasne..i rzadziutkie 3. Piegi - ostatnio odkryłam że mam sladowe ilości ![]() 4. Cera - jaki ma odcień Twoja skóra? oliwkowy, jasny, chłodny hmm... raczej porcelanowy a rumienie się na kolor różowy ![]() 5. Naturalny kolor włosów - ciemny blond .ze złotawo-brązowymi przebłyskami 6. Kolor ust dość jasny, różowy (tak mi się wydaje ![]() 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? więc czuję się dobrze w baardzoo ciemnej oliwce, czerni, brązie.. źle zdecydowanie wyglądam w pastelowych kolorach ze względu na jasną karnację..od razu pierwsze co widać to podkrążone oczy ![]() ad. fryzury.. moje włosy hmm nie jest zbyt cięzko zakręcić ale efekt nawet po uzyciu mocnej pianki i lakieru utrzymał się aż ![]() ![]() poza tym sa wiecznie oklapnięte i za nic nie potrafię ich sensownie,czy w ogóle jakoś inaczej niż zwykle ułożyć, jedyne co w nich lubię to to że ładnie się błyszczą ![]()
Edytowane przez AgaZ Czas edycji: 2008-04-11 o 07:32 Powód: wątek nieaktualny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Dot.: nie mam pomysłu 'na siebie'..prosze o porady :)
ładna jestes.. jak znajde troch czasu to spróbuje pomóc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ładna z Ciebie dziewczyna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Skoro wlosy sa oklapniete to nalezaloby je wycieniowac. Wtedy te z wierzchu beda lzejsze i beda jakby troche odstawaly od glowy.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
zgadzam sie, cieniowanie najwiecej zdziała na oklapniete włosy
![]() ew. mozesz sprobowac suszyć włosy głową w dół ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, śliczna jesteś i brakuje Ci tylko przysłowiowej kropki nad i
![]() Zajrzyj na"moje makijaże" i poeksperymentuj. Co do włosów i cieniowania też racja, pianka przy Twoich włosach może nie być skuteczna- też tak mam, próbowałaś może żelu do włosów? Na podsuszone włosy nakładasz odrobinę żelu ( włosy nie mogą być całkowicie suche), rozczesujesz na całą długość, prócz tych przy głowie - ich nie żeluj, zawijasz np. na papiloty i zostawiasz do rana. Loki gotowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nie mam pomysłu 'na siebie'..proszę o porady :) a4033a
dzięki dziewczyny.. w takim razie dzisiaj idę po żel
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.