![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam: próbki kosm.piel., oddam EL, Lancome, Stila, dużo polskich
Może u mnie coś znajdziesz,miałam dokładkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Mam sporo próbeczek do suchej cery looknij do mnie? Z twojego wątku podoba mi się pore minimizer i Estee Lauder Graphic Color Quad kolor Enigmatic Khaki.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=165615 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ushhh..., malutko wpadło Ci w oko
![]() Na razie nic u Ciebie, Anexxo, nie widzę, ale wspominasz, że będziesz robić dokładki, więc się zameldowałam jako potencjalna oferentka ![]() Aktulnie szukam: profesjonalnych kosmetyków do ujarzmiania grubych, suchych włosów, kredek (do brwi i oczu), jaśniutkich/transparentnych pudrów i - nieustająco - zapachów (końcówek, miniaturek, resztek). Aha! Zestawem Clinique intersowała się też wstępnie lukrecja222; wspominam o tym na wszelki wypadek, mimo iż w zasadzie lukrecja nie prosiła o rezerwację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Zielona30, u Ciebie interesowałyby mnie te rzeczy:
Clinique dramatically different Moisturizng lotion(DDML)-próbka 4ml,nie w saszetce tylko jakby miniaturowej buteleczce z plastiku Vichy Lift activ Pronuit-saszetka 1,5ml. Pro-retinol 100% Vegetal+Enzymes de Jeunesse.Yves Rocher.Poj.1ml. Vichy Novadiol Contours levres Etyeux poj.1,5ml. Olay total effects 7X odmładzające serum,poj.3ml. Olay total effects 7x pomaga zwalczyć 7objawów starzenia się skóry.Na noc.Poj.3ml. Co byś za to chciała ode mnie? M@rusia, u Ciebie interesowałoby mnie: Thermal fix Vichy- krem dogłębnie nawilżający próbka 1,5 ml Iwostin lipidowy krem ochronny dla skóry wrażliwej, alergicznej i suchej z faktorem SPV 15, próbka 3 ml. oraz woda termalna LRP, ale chciałabym znać jej pojemność, termin ważności i datę otwarcia. Aniu - hm, no tak, to na razie nie zrobimy interesu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() z tą niewielką ilością to żart był naturalnie ![]() ![]() poza tym, co w wątku, mam jeszcze:
![]() A miniaturki EL też by Cię interesowały? - może coś bym jeszcze "wynalazła" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Aniu, przecież wiesz, że my tak zawsze chodzimy koło swoich straganików i raz na jakiś czas coś nam z tego wynika
![]() ![]() Ale porządny update zrobię jutro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no i zajrzę do Twojego kramiku jutro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie najbardziej krem pod oczy,maseczka i ta kostka -odżywka do włosów(możesz coś więcej o niej napisać).
Mogłabyś oddać coś z tych rzeczy?P |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Aniu, High Gloss, odcień Coral Reef, limitowanka z tegorocznej kolekcji.
http://www.esteelauder.com/templates...CT_ID=PROD9836 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Zielona, zarówno Hylexin, jak i Clinique są wstępnie zarezerwowane, czekam już tylko w zasadzie na adres od paprak.
Jeśli szukasz czegoś pod oczy, mam Glamour Eye Daxa, 20 ml, może 5% zużyte. to serum redukujące cienie, opuchliznę i zmarszczki pod oczami. Co do Lush - no, odżywka w kostce. Jak napisałam, nie pamiętam, która to. Nie bardzo wiem, co napisać, ma tę przewagę nad płynną, że nie wylewa się w bagażu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Zielona, naturalnie, może później. lush.com, kupowałam to w UAE i naprawdę nie pamiętam, która to dokładnie odżywka, może nie ma jej w Europie?
M@rusia, chyba w takim razie nic z tego, skoro masz "klientkę" na wodę, to ją wymień, bo ja już w zasadzie prawie wymieniłam to, co Cię interesuje najbardziej. Może innym razem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Hej; moze u mnie cos wpadnie Ci w oko? Poza watkiem mam jeszcze Clinique DDML mala buteleczka, mydelko Clinique male z mini zestawu 3-step (nieuzywane, zafoliowane oczywiscie), mega ilosc saszetek (ale raczej dodaje to gratis do wymian
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ani w Sephorze, ani w Douglas'ie, do których miałam okazję dzisiaj zajrzeć ![]() Justro postaram się zajrzeć do perfumerii zlokalizowanych w okolicach krakowskiego Rynku (jest tych perfumerii co najmniej 5, więc szansa, że w którejś z nich znajdę tester tego błyszczyka, jest spora). W necie znalzłam taką oto fotkę: http://makeupbag.net/?p=745 Domyslam się, że "coral reef" to ten drugi ![]() Oczywiście, gdyby była możliwość zrobienia fotki posiadanego przez Ciebie egzemplarza, to byłoby świetnie ![]() Na razie rezerwuję dla Ciebie zestaw 3 Steps ... Pozostałe kosmetyki i tak nie są wystawione na moim kramiku, więc nie znikną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Aniu, tak, to jest ten drugi, ten koralowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Prosiłabym w takim o rezerwację błyszczyka i obiecuję, że decyzję w sprawie ewentualnej wymiany podejmę (niezależnie od znalezienie lub nie znalezienia testera tego produktu) w ciągu najbliższych trzech dni. No chyba, że wśród ewentualnych dokładek do Twojego karmiku znajdę coś, co będę mogła przygarnąć bez sekundy wahania (i bez cienia wątpliwości ) - wówczas niewątpliwie o tym fakcie zamelduję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Pięknie dziękuję za rezerwację
![]() jest prawdopodobne, że dzisiaj wyskoczę do jeszcze jednej galerii handlowej; wrrrr, zapomniałam czegos kupic przed południem ![]() W międzyczasie znalazłam jeszcze fajną, świeżutką miniaturkę następującego cudeńka: Clarins One-Step Gentle Exfoliating Cleanser (5 ml, w kartoniku, z ulotką) - odłożyłam już "na kupkę" dla Ciebie, jesli zdecydowanie nie chcesz - to krzycz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz cos u mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187496 po za wątkiem też moge ci cos zaproponowac ale szczegóły na PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Mam żel pod prysznic Dove odświeżający z ogórkiem 50ml,
i w saszetkach Dr.Nona Krem do rąk i paznokci Dr.Nona Maseczka do stóp Sunsilk - mleczko zapobiegające puszeniu się włosów Może znajde coś jeszcze, a może Ty znajdziesz jeszcze coś u mnie w wątku. Zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.