|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
biodra mi dokuczają
Cześć jestem na tm forum pierwszy raz i potrzebuje pomocy jestem brunetką 168 wzrostu , 53 kilogramy więc jak widzicie jestem wysoka i mam poważny problem przy mojej wadze 53 kilogramy ma waską talie ale troche zaszerokie i wystające biodra sa one bardzo widoczne i bardzo mi to przeszkadza. Stąd moje pytanie jak powinna sie najlepiaj ubierać do takiej figury aby to zatuszować a nie żeby efekt był odwrotny.
Izbi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: bidra mi dokuczają
To chyba nie to forum
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
nom są sexi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dzięki za pouczenie . Lecz dla mnie szerokie biodra wcale nie są seksowne i bardzo utrudniaja szczególnie jak są odstające , a wiesz mi wiem o czym pisze .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
aaajj...ja zawsze marzyłam o figurce klepsydry
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
tak wąska talia ale biodra niestety są wystające jak ubiorę dopasowane spodnie lub nieco zakrótki sweter to jest to bardzo widoczne i to jest ten problem jak to zamaskować
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
hee
![]() ![]()
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
ja mam podobnie i myślę że trzeba trochę "pokombinować"
![]() może obejrzyj sobie parę pokazów mody? - tam wiele dziewczyn ..może nawet większość ma kościste bioderka i w niektórych ciuchach to wygląda sexi ![]() zatuszować zawsze się da - nieco dłuższym sweterkiem..albo koszulą..marynarką..odpow iednio dopasowanymi spodniami i paskiem..ja w każdym razie czasem wygladam na ładnie zaokrągloną..a jak chcę inaczej to na bardziej szczupłą ![]() i akurat to w sobie lubię.. choć wolałabym żeby te bioderka (skoro już są takie kościste) były troszkę bardziej wąskie - bo w niektórych ciuchach (zwłaszcza spódnicach) bardzo obcisłych, wygląda to nieciekawie..taka szeroka płaska przestrzeń zakończona dwiema górkami - na szczęście czasem daje się to zamienić w atut (wrażenie smukłości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ja tez mam szerokie tak mi sie wydaje biodra
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
ja mam totalnie kwadratowe biodra
![]() ogólnie jestem krótka w tułowiu.. ![]() no i typowy kurczak ze mnie- 161 cm ![]() jak schudnę w brzuchu, a mam niestety tendencję do tycia w pasie, to wyglądam jak zagłodzona szkapa- takie zapadnięte boki się robią, co potęgują właśnie szerokie biodra i niefajne to jest ![]() staram się dobierac ubrania do pół pupy ![]() dobrze robi wczesniej wspomniana marynarka, rozpinany sweterek staraj się odwracać uwagę od tego miejsca, gdzie wystają te nieszczęsne biodra ![]() buziaki ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
ja też mam ten problem no i wykombinowałam, ogólnie to noszę dzinsy , zwykle dzwony i bluzki ale takie szersze , sportowe a jesli bardziej eleganckie to na to zakładam taką kurteczkę albo jakis sweterek rozpinany, rozsuwany i wtedy to zakryje i ta róznica nie bedzie taka widoczna, dzinsy nie zadne biodrówki, luznawe, nie za ciasne bez zadnych kieszeni no i wszystko czarne, bez zadnych wzorów tylko ze ja mam dobrze bo ja nie lubie jakis wariact tylko cenię prostote
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Ja Mam Taki sam problem ... tylko niestety ważę jeszcze mniej od Ciebie ... wiesz w sumie to ja nie zważam na to za bardzo i nie tuszuje tego pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Ja równiez mam szerokie biodra ok 95cm.Tez czasami mi to przeszkadza lecz wcale ich nie ukrywam wrecz przeciwnie nosze dopasowane ubrania podkreslajace biodra.Mam 168cm i taka figurke klepsydry spory biust szczupla talia i szerokie biodra.Ale wiem rowniez ze facetom bardzo podoba sie taka figura i ogolnie szerokie biodra Akceptuje to tak jak jest
Mnie sie podobaja dopasowane ubrania blisko ciała takze mimo to choc mam szerokie biodra wcale ich nie ukrywam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Eee wąska talia i szersze biodra są supersexy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Natomiast jeśli chodzi o kości miednicze - też mam ten problem, nie jestem zabójczo chuda (176cm,55 lub 56 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Co to znaczy 'mieć odstające biodra'?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Dot.: biodra mi dokuczają
Moim zdaniem autorce wątku chodzilo o szerokie biodra, nie kości miednicze.
![]() Ja mam problem z szerokimi biodrami. Mam 160cm wzrostu i figure gruszki. Biust mam fajny. Nie za duzy, nie za maly. Ale biodra mam wielkie. Obwod wynosi 97 cm ![]()
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ta sama waga, ten sam wzrost i ... ten sam problem! ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Jak tak czytam wypowiedzi pierwszych dziewczyn to chyba się nabawię kompleksów
![]() Ja tez mam w biodrach ok 90cm (no niecałe 88 mniej więcej), ale mam zaledwie 155cm wzrostu! I nigdy nie uważałam, żebym miała dużą pupę czy szerokie biodra.. jestem raczej proporcjonalna (pomijając biust - marne 80cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Ja mam troszkę mniej niz 90cm i mam 168cm wzrostu a ważę 52kg. I nie wiem czy powinnam się szeroka w biodrach czuc bo raczej szerokie nie są tylko mam (zawsze mi się tak zdawało) taki okragły "tyłeczek"
![]() ![]() ![]() Nie wiem czy mając prawie 90 w biodrach i 168 wzrostu mam biodra szerokie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.