|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
prosze doradżcie mi :(
czesc Kobietki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prosze doradżcie mi :(
Satyna błyszczy , więc dobrze by było gdyby pozzostałą część ubrania była matowa
![]() Myślę, że poroste ciemne dzinsy też będą dobrze się komponaowały z satynowym żakietem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Albo dokup z podobnego materiału spodnie, w kancik z prostą nogawką; do tego można założyć top ale już dość spokojny, chociaż na wieczór może być bardziej strojny i masz super seksowny, kobiecy 'garniturek'.
Ja założyłabym też do takiego zakietu spódnicę tzw. 'ołówek' z grubej bawełny ze strechem- ona przypomina w dotyku satynę ale jest mniej błyszcząca. I ostatni zestaw jak u poprzedniczki- ciemne jeansy, rurki lub z prostą nogawką. Chyba nie muszę pisać, że czarne szpilki do tych zestawów do konieczność, przynajmniej dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
tak jak manolita tez uważam ze fajnie by taki żakiecik pasował z ciemnymi dzinsami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() niestety zdjęcia malutkie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.