|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Dziewczyny pomóżcie co mam zrobić z moimi włosami
Nie lubię moich włosów ponieważ są proste i cienkie.Jakie macie pomysły na loczkil (ub kręcone włosy) bo chciałam kupić sobie suszarkę z dyfuzorem (czy to dobry pomysł) bo chcę mieć kręcone tak jak prawdziwe a może są inne sposoby tylko nie papiloty i wałki bo używam i taki sobie efekt (bo te loki są wielkie i sterczą).Chciałabym mieć te włosy puszyste i żeby był efekt że ich jest dużo.A i moje włosy nie wytrzymają chemii.
Z góry wam dziękuje ![]() OOO np takie coś http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3628244 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dziewczyny pomóżcie co mam zrobić z moimi włosami
Hej..ja mam wlosy cienkie i hmmm podatne czyli kazdy w inna strone...myslalam ze dyfuzor da fajny efekt ale nie jest tak jak bym chciala do konca myslalam ze beda bardzije puszyste i beda bardziej odstawac od glowy a wlasnie przy samej glowie jest troche przyliz a koncowki takie poskrecane(pianka i nie rozczesywac).a zdjecie ktore zalaczylas super...marzenie hihih
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ale miałaś jakieś loczki i jakie muszą być końcówki dyfuzora do takich włosów jak moje.Czy tych końcówek musi być dużo http://www.allegro.pl/item177213127_...ool_2l_gw.html czy mało
http://www.allegro.pl/item174991609_...bigmatt_a.html i czy muszą być grube czy cienkie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Zdjęcie loków piękne - same loki piękne, ale wątpię w to, żebyś samodzielnie w domu, tylko przy pomocy dyfuzora stworzyła takie cudo... Dużo słyszałam o dyfuzorach, że są typowo do kręconych i "oklapniętych" włosów, że potrafią zdziałać cuda.. ale.. byłam ostatnio z moją koleżanką u fryzjera. Ma ona naturalnie kręcone włosy. Fryzjerka pocieniowała je tak, żeby mogły się jeszcze bardziej kręcić. No właśnie.. suszyła je za pomocą dyfuzora i o zgrozo - nie zauważyłam jakichś "podniecających wyobraźnię" efektów..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ja mam jedna koncowke duza....efekt to moze nie loczki ale takie fale i mowie duzo pianki i nie rozczesywac.ja tam jestem zadowolona z tego dyfuzora czasem sobie go uzyje ale myslalam ze efekty beda lepsze.pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
No słabiutko i bez loczków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
hejka.to znowu ja...najlepsze "loki" jakie kiedykolwiek sobie zrobilam to zwykla lokowka.zajelo mi to troche bo to na sylwestra ale efekt mi sie podobal.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
loczki mozesz robic lokówką jak mówi Maramara,albo prostownica.W któryms watku bylo pokazane jak je sie robi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.